Steven Defour wil terugkeren naar de Jupiler Pro League: "Cirkel rondmaken"

Steven Defour wil terugkeren naar de Jupiler Pro League:
Donderdag 26 januari 2017 - 22:40   I  

Steven Defour verruilde in de zomer Anderlecht voor het Engelse Burnley. Daar doet hij het lang niet slecht. Al kijkt hij ook naar de toekomst. Hij zou graag terugkeren naar de Jupiler Pro League.

Defour sukkelde in het begin van het seizoen wat met zijn fitheid. Dat lijkt nu in orde. “Fysiek ben ik volledig fit. Daar heb ik de voorbije maanden aan gewerkt. Nu hoop ik zo verder te doen. Ook aan het ritme geraak ik beter gewoon", vertelt hij aan Stadion.

Ook Burnley zelf doet het onverwacht goed. “Het eerste seizoen verloopt vrij goed. We doen het ook heel goed als ploeg, iets wat veel analisten niet verwacht hadden." Het doel van de club dit seizoen is wel duidelijk. Het wil niet degraderen. “Als we dat bereiken, is ons seizoen geslaagd.”

Na zijn avontuur in Engeland keert Defour misschien al terug naar België. “Zo lang het mogelijk is en zo lang het goed gaat, blijf ik voetballen. Ik zou graag de cirkel rondmaken bij de club waar het allemaal voor mij begon en dat is KV Mechelen. Dat zou een mooi einde zijn.”

TAGS  I  steven defour  I   kv mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024