Stuivenberg is duidelijk: "Zo kunnen we Anderlecht verslaan"

Stuivenberg is duidelijk:
Vrijdag 20 oktober 2017 - 18:25   I  

Stuivenberg moet met Racing Genk dringend punten beginnen sprokkelen of het kan wel eens einde verhaal zijn voor de Nederlander. Genk moet nu wel naar Anderlecht, dus een mooi cadeautje is dat niet.

Toch gelooft Stuivenberg erin dat Genk Anderlecht kan kloppen. De trainer van Genk zag tegen PSG een sterk Anderlecht, maar zag wel een terugkerend probleem. Ook tegen KV Mechelen had de landskampioen namelijk last van verval in de tweede helft.

"In de tweede helft zagen we, net als bij hun wedstrijd tegen KV Mechelen, toch wel wat verval. Het is aan ons om het Anderlecht heel moeilijk te maken en ik denk dat we dat ook kunnen. Heel belangrijk is dat je op het juiste moment kunt scoren en dat is natuurlijk onvoorspelbaar", aldus Stuivenberg.

Dat is trouwens niet het enige werkpunt voor Anderlecht, want het kon ondanks een heleboel kansen niet scoren tegen PSG. Daar had het eigenlijk vooral zelf voor gezorgd. Dat zag ook Stuivenberg.

"Hun intenties zijn duidelijk en verrassen ons ook niet. Je ziet de hand van de coach en die kennen we natuurlijk. Daar hebben we al meer dan eens tegen gespeeld. Maar net als bij ons afgelopen zaterdag hadden ze het moeilijk met de afwerking."

Poll: Wie wint deze wedstrijd?

TAGS  I  Stuivenberg  I   RC Genk  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024