Teodorczyk is felle kritiek kotsbeu en haalt zwaar uit

Teodorczyk is felle kritiek kotsbeu en haalt zwaar uit
Vrijdag 15 december 2017 - 08:01   I  

Lukasz Teodorczyk hulde zich de jongste tijd in stilzwijgen, maar nu heeft de aanvaller van RSC Anderlecht voor het eerst gesproken over zijn moeilijke seizoen. En Teo haalde onmiddellijk uit naar heel wat mensen.

"Ik heb de laatste tijd veel foute informatie over mezelf gelezen”, zegt Teodorczyk in een boodschap op zijn Facebook-pagina. “Tot nu toe negeerde ik die berichten, maar ik vind het tijd om voor verduidelijking te zorgen. Het is niet omdat het momenteel op het veld minder loopt (hij zit aan amper drie goals in 15 competitieduels, red.), dat men die prestaties ongestraft kan gebruiken om valse info te verspreiden.”

Ruzie met ploegmaats?

Volgens een Poolse journalist kan Teo niet meer door één deur met enkele ploegmaats, maar daar is volgens de spits zelf niets van aan. “Ik zou willen dat die redacteur contact opneemt met mijn makkers, die ik zogezegd de hand niet schud. Ik heb een goed contact met alle jongens in de kleedkamer.”

 

Ook de middelvinger aan het adres van de fans van Club Brugge kwam aan bod. “Ik besef dat dat geen welopgevoed gedrag was. Ik ben er dan ook niet trots op, maar ik zou graag hebben dat die kwestie nu wordt afgesloten. Het is gewoon gebeurd omdat ik mijn familie niet wil laten beledigen. Ook mijn natrap (aan Aidoo van KRC Genk, nvdr) kwam er in een vlaag van frustratie. Ik heb me daar evenwel voor verontschuldigd en ben gestraft.”

Scoren

Tot slot is Teodorczyk hoopvol voor de toekomst. “Ik voel dat ik binnenkort opnieuw aan scoren zal toekomen. Wat me nu overkomt, gebeurt met de allerbeste, maar dat mag geen reden zijn om slecht over mij te schrijven. Ik blijf in elk geval hard werken. En zoals jullie allemaal weten: hard werk loont altijd. We moeten gewoon geduld hebben.

Poll: Geloof jij nog in Teodorczyk?

TAGS  I  Teodorczyk  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024