‘Transfer in de maak: Europese topclub meldt zich voor sterspeler van Club Brugge’

‘Transfer in de maak: Europese topclub meldt zich voor sterspeler van Club Brugge’
Zaterdag 17 september 2022 - 15:00   I   door Redactie

Dinsdag is het onmogelijke mogelijk geworden, Club Brugge heeft Porto in het hol van de leeuw vernederd. De landskampioen ging met 0-4 winnen in het Estadio do Dragao.

In het stadion van Porto waren er ook enkele scouts aanwezig. Het Engelse Tottenham zou bijvoorbeeld Andres Skov Olsen én Hans Vanaken genoteerd hebben op hun ‘to watch’-lijstje. Maar ook voor een andere sensatie staan de topclubs al in de rij.

Zo zou AC Milan zich gemeld hebben voor de 17-jarige Antonio Nusa, zo meldt het Italiaanse CalcioMercato. Nusa mocht tegen Porto in de slotfase invallen en bedankte meteen met een doelpunt. Club Brugge pakte deze week nog uit met een contractverlenging voor de jonge Noor.

Gelukkig maar, want bij Club weten ze intussen dat AC Milan een felbegeerde club is voor hun sterspelers. Eerder trok Charles De Ketelaere al naar de Italiaanse landskampioen, maar ook Noah Mbamba en Noa Lang zouden hoog op het lijstje van AC Milan staan.

Transfer

Een transfer van Nusa zit er weliswaar nog niet meteen aan te komen. De jonge Noor kan namelijk nog niet rekenen op concrete interesse, maar als hij zich op deze manier verder blijft ontwikkelen zal die interesse enkel concreter worden.

Een goede zaak voor Club, dat met Nusa een goudhaantje in handen heeft. De Italiaanse krant bombardeert de Noor trouwens al tot de 'nieuwe Neymar'. 

Poll: Denk jij dat Nusa ook volgend seizoen nog op Jan Breydel te bewonderen zal zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto  I  AC Milan

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022