'Transfer van Hazard plots in stroomversnelling door knalprestatie tegen Atlético'

'Transfer van Hazard plots in stroomversnelling door knalprestatie tegen Atlético'
Woensdag 06 december 2017 - 13:55   I  

Eden Hazard speelt tegenwoordig de pannen van het dak in de Premier League. Gisteren deed dat hij dat ook in de Champions League tegen Atlético Madrid, niet de minste dus.

Die wedstrijd werd trouwens met argusogen gevolgd door de buren van Real Madrid. Daar volgen ze Hazard al een tijdje en hebben ze ook al -subtiel en minder subtiel- hun interesse in de Rode Duivel laten blijken.

Een knalprestatie tegen uitgerekend Atlético, dat zien ze graag bij Real Madrid. Hazard bewees gisteren nog maar eens dat hij het hoogste niveau echt wel aankan en Real droomt dan ook al dat Hazard dezelfde prestatie nog eens kan overdoen in een wit truitje.

Volgens het Spaanse Diario Gol zou voorzitter Florentino Perez nu aan Zidane gevraagd hebben om contact op te nemen met de Rode Duivel. De coach is fan van Hazard en die liefde is trouwens wederzijds. 

Hazard zelf twijfelt of hij zijn contract bij Chelsea zou verlengen of niet. Hij zou zijn seizoen bij The Blues willen uitspelen en daarna zijn opties bekijken. Perez zou door de zwakke vorm van Real Madrid (en het gebrek aan scorend vermogen) echter al in januari willen ingrijpen.

Poll: Moet Hazard naar Real Madrid vertrekken?

TAGS  I  Real Madrid  I   Hazard  I   Chelsea  I   Zidane

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024