Transfermarkt LIVE: Anderlecht-talent terug naar België, PSG mikt héél hoog

Transfermarkt LIVE: Anderlecht-talent terug naar België, PSG mikt héél hoog
Maandag 22 januari 2018 - 20:40   I   door Redactie

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Alexis Sanchez is officieel een speler van Manchester United. Henrikh Mkhitaryan maakt de omgekeerde beweging en trekt naar Arsenal.

*Kevin De Bruyne zette bij Manchester City zijn krabbel onder een contract tot de zomer van 2023.

*Maxime Lestienne lijkt op weg naar het Turkse Trabzonspor.

*PSG zou volgende zomer vol voor Real Madrid-trainer Zinédine Zidane willen gaan.

*Nathan Kabasele zal het seizoen volmaken bij Union. Het Anderlecht-talent verlaat het Turkse Gaziantepspor en wordt gehuurd mét aankoopoptie.

*Thomas Lemar zou in de zomer het toptarget worden van Arsenal en Liverpool. De winger van Monaco zal wel zo'n 100 miljoen euro moeten kosten. Dat weet Daily Mail.

*Club Brugge geeft Alexander Scholz niet op. Blauw-zwart zal opnieuw met Standard onderhandelen over een transfer.

*Anderlecht hoopt nog steeds dat het Landry Dimata kan losweken bij Wolfsburg. simpel wordt dat evenwel niet.

*Anderlecht dacht even aan Edmilson Junior en Jonathan Bolingi van Standard, maar de kans is klein dat zij naar paars-wit overstappen.

*Robinho (33) gaat aan de slag bij de Turkse middenmoter Sivasspor.

*Kevin De Bruyne zet vandaag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Manchester City. Hij blijft de club nog zes jaar trouw.

*Anderlecht laat Adrien Trebel niet vertrekken. De middenvelder kan rekenen op Franse (Marseille en Nice) en Duitse interesse.

*Waasland-Beveren heeft de transferprijs voor Ryota Morioka bekendgemaakt. Een exacte prijs noemt voorzitter Dirk Huyck niet, maar het gaat over meerdere miljoenen euro's. Sint-Truiden en Anderlecht tonen interesse.

Poll: Morioka moet kiezen voor...

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   KV Oostende  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024