Transfermarkt LIVE: Carcela weg bij Standard, Musonda Jr toch naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Carcela weg bij Standard, Musonda Jr toch naar Anderlecht?
Zaterdag 11 augustus 2018 - 23:45   I  

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Het Italiaanse Torino wil Jason Denayer huren van Manchester City, mét een aankoopoptie.

*Mehdi Carcela kan rekenen op de belangstelling van het Canadese Montreal Impact. Een transfer zou wel ten vroegste voor januari zijn.

*Tomas Pina is nu echt weg bij Club Brugge. De Spaanse middenvelder keert terug naar Deportivo Alaves, waar hij eerstdaags wordt voorgesteld.

*Nico Vaesen, de zaakwaarnemer van Simon Mignolet, laat weten dat de doelman graag bij Napoli aan de slag wil.

*Er zou bij Liverpool nog geen enkel aanbod binnen zijn gekomen op Divock Origi. Dat heeft mogelijk met de hoge transfersom van 30 miljoen euro te maken.

*Club Brugge heeft besloten dat het op zoek gaat naar een doublure voor Wesley Moraes. Ivan Leko krijgt dus zijn zin.

*Charly Musonda Junior wil weg bij Chelsea. Hij kreeg zelfs geen rugnummer toegewezen. Inter en AS Roma worden genoemd. Chelsea wil hem uitlenen, zelf aast de speler op een definitieve transfer. Anderlecht wordt ook genoemd.

*Frenkie De Jong van Ajax is erg gegeerd. Hij kon naar Manchester City, maar koos ervoor om te bedanken voor het voorstel. Hij zou op weg zijn naar Barcelona.

*Sommige spelers zouden eventueel wel nog mogen vertrekken bij Standard. Zo hoeft Duje Cop niet meteen te rekenen op een basisplaats. Een transfer is dus mogelijk en het Griekse Panathinaikos heeft zich nu gemeld voor de Kroatische aanvaller. 

*Stefano Denswil heeft via de website van Club Brugge gereageerd op de transfergeruchten. Hij zegt dat hij misschien wel zal vertrekken, maar dat hij ook nog steeds erg goed zit bij Club. 

*Het Laatste Nieuws weet dat Björn Engels nog steeds zal vertrekken na zijn mislukte transfer. Waar zijn toekomst nu ligt is wel niet geweten.

*Dedryck Boyata heeft duidelijk naar Courtois gekeken. Die stuurde zijn kat naar de verplichte medische testen en enkele uren later was de transfer naar Real Madrid al zo goed als rond. Ook Boyata wil weg en daagde niet op voor de training bij de Schotten. 

*Eden Hazard zit nog steeds in Londen en zou in theorie nog kunnen vertrekken. Al heeft Maurizio Sarri die deur nu volledig dicht getrokken. Hij acht het onmogelijk dat Hazard de club verlaat. Chelsea kan geen vervanger meer halen en volgens de trainer is Hazard ook niet meer bezig met een transfer.

*Het hing al een tijdje in de lucht, maar de transfer van Imoh Ezekiel bleef maar aanslepen. Nu is de ex-speler van Anderlecht en Standard toch van KV Kortrijk. Ezekiel tekende vandaag een contract van drie seizoenen. Hij moet voor de nodige doelpunten zorgen.

*Real Madrid heeft een opstapclausule van liefst 700 miljoen euro in het contract van Thibaut Courtois opgenomen. Dat is hetzelfde bedrag als bij Isco en Marco Asensio.

*Club Brugge gaat nog op zoek naar een verdedigende middenvelder. Dat vertelde Ivan Leko na de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Ook een extra spits zou er nog moeten bijkomen.

*Het Laatste Nieuws weet dat Guillermo Ochoa zijn droomtransfer naar Napels mag vergeten. De Italianen hebben zelfs al een andere doelman op het oog en wil de Roemeense doelman Ciprian Tatarusanu (32) van Nice.

*Hendrik Van Crombrugge heeft aangegeven klaar te zijn voor een stap hogerop, maar mag enkel weg als Eupen een aanbod krijgt waar alle partijen tevreden mee zijn. Hij is de berichten omtrent een mogelijke transfer beu en hoopt zo duidelijkheid te scheppen.

 

 

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024