Transfermarkt LIVE: Club bezorgt Anderlecht kater, shopt RSCA weer bij Gent?

Transfermarkt LIVE: Club bezorgt Anderlecht kater, shopt RSCA weer bij Gent?
Donderdag 18 januari 2018 - 22:30   I  

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Anderlecht moet morgen ten laatste een aanvaardbaar bod doen op Nicklas Hult. Dan is Panathinaikos bereid om de Zweedse flankaanvaller naar paars-wit te laten gaan.

*Club Brugge beschikt over de beste papieren om Alin Tosca aan te trekken. De Roemeen van Real Betis staat ook in de belangstelling van Anderlecht. Club is bereid om 1 miljoen euro neer te tellen voor de verdediger.

*Thomas Foket lijkt op weg naar Anderlecht. Na de transfer van Nicolae Stanciu heeft Anderlecht iets meer mogelijkheden. Bovendien mag de rechtsachter vertrekken bij AA Gent.

*Mehdi Carcela krijgt een nieuwe kans bij Olympiakos. Een transfer naar Standard lijkt voorlopig dan ook niet aan de orde.

*De Chinese topclub Tianjin Guanjian zou een poging willen wagen om… Cristiano Ronaldo binnen te halen.

*Hoog op het verlanglijstje van RC Genk prijkt de 19-jarige Ghanees Joseph Paintsil. Die transfer lijkt RC Genk echter niet te kunnen gaan verwezenlijken. Zijn huidige club Ferencvaros, dat hem leent met een aankoopoptie, wil de speler zelf overnemen.

*Barcelona heeft nu het contract van Gerard Pique verlengd. De Spanjaard tekent een contract tot 2022 bij de Spaanse grootmacht. Wie de verdediger toch nog wil overnemen kan 500 miljoen euro op tafel leggen om hem af te kopen.

*Volgens L'Equipe zou het loon van Michel Preud'homme veel te hoog zijn. Preud'homme vraagt zo'n 250 000 euro per maand. Dat zou weleens zeer veel roet in het eten kunnen gooien. Daarenboven zou Preud'homme ook nog eens twee tot drie medewerkers willen meenemen en ook dat lijkt een probleem te gaan worden.

*Napoli-coach Maurizio Sarri wil Simon Mignolet heel graag naar Napels halen. Daar zou hij dan in dezelfde ploeg spelen als Dries Mertens. De coach heeft geen vertrouwen meer in huidige doelman Pepe Reina, die ook van Liverpool overkwam trouwens, een zoekt nu een jongere doelman.

*Filip Djuricic zal het seizoen volmaken bij Benevento, de laatste in de Serie A en het kneusje van de competitie. De speler kwam na enkele omzwervingen, waaronder ook Anderlecht, terecht bij Sampdoria dat hem nu dus stalt bij Benevento.

*Sparta Praag zelf met een officiële mededeling. Stanciu zal er vandaag zijn medische testen afleggen. Als die goed verlopen, wat wellicht het geval zal zijn, dan is de Roemeen vandaag dus nog een speler van Sparta Praag.

*Club Brugge dacht begin januari aan Nicola Leali, maar de Juventus-huurling die bij Zulte Waregem niet meer in doel staat is op weg naar Perugia.

*Club Brugge speurt momenteel verder naar een extra doelman. Ethan Horvath wil weg op huurbasis en daarom heeft blauw-zwart nood aan nog een doelman.

*Standard zal pas na komend weekend opnieuw onderhandelen met Club Brugge over een transfer van Alexander Scholz.

*Hugo Broos is topkandidaat om aan de slag te gaan bij de Marokkaanse topclub Wydad Casablanca.

*André Silva zou AC Milan inruilen voor Swansea City.

*Anderlecht heeft zijn vraagprijs laten zaken. Het wil nu nog een transfersom van om en bij de 15 miljoen euro vangen voor Leander Dendoncker.

*Anderlecht krijgt het bovendien niet makkelijk om Ognjen Vranjes binnen te halen. AEK wil de speler onder geen beding laten vertrekken en wil al zeker niet van uitleenbeurt weten.

*Royal Antwerp FC wil zich graag versterken met David Henen (Everton). De interesse in Imoh Ezekiel liet de club varen.

Poll: Wie zal op 1 februari het meest versterkt zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I   Antwerp  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   Standard  I   KV Oostende  I   Zulte Waregem  I   KV Mechelen  I   AA Gent

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024