Transfermarkt LIVE: Club en RSCA mikken op zelfde speler, Buffel verrast

Transfermarkt LIVE: Club en RSCA mikken op zelfde speler, Buffel verrast
Dinsdag 12 juni 2018 - 19:02   I  

Het WK in Rusland staat voor de deur, maar daar zijn ze bij de Belgische clubs niet zo heel erg mee bezig. Die maken dezer dagen werk van de nodige versterkingen voor volgend seizoen. De geruchtenmolen draait nu al op volle toeren en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij om op de hoogte te blijven van alle 'done deals' en geruchten.

*Club Brugge en Anderlecht hebben Christophe Hérelle op het oog. De Franse verdediger is actief bij OGC Nice.

*Anderlecht vreest voor een vertrek van Andy Najar. Het Turkse Besiktas zou 2,5 miljoen euro veil hebben voor de Hondurees.

*DONE DEAL: Igor Plastun is de nieuwe verdediger van AA Gent. Hij moet het vertrek van Samuel Gigot opvangen.

*DONE DEAL: Thomas Didillon ruilt FC Metz in voor Anderlecht. Hij moet er volgend seizoen wellicht de strijd aangaan met Matz Sels en Frank Boeckx.

*KRC Genk hoopt Nuno Tomas weg te halen bij het Portugese Belenenses.

* De toptransfer van Mousa Dembélé is in stroomversnelling gegaan nadat Juventus de gesprekken met Tottenham heeft geopend. De Italiaanse topclub moet zo’n 30 miljoen euro op tafel leggen. Ook Inter, Napoli en enkele Chinese clubs liggen nog op de loer.

* Ronaldo gaat vertrekken bij Real Madrid. Naar verluidt heeft de Spaanse grootmacht daar vrede mee genomen en wil het nu David De Gea plus 100 miljoen in ruil voor de Portugese superster zien.

* Radja Nainggolan staat dicht bij een overgang naar Inter Milan. Coach Luciano Spaletti werkte in het verleden al eens samen met Il Ninja en wil dat ook bij Internazionale doen.

* Club Brugge wil een ferme dubbelslag binnenhalen. De 20-jarige Alfa Semedo van Moreirense en de 28-jarige Bryan Oviedo van Sunderland.

Anderlecht krijgt nu slecht nieuws, want volgens Het Laatste Nieuws komt de Congolese verdediger Chancel Mbemba dan toch niet naar Anderlecht. Er is Italiaanse interesse, maar vooral Porto lijkt met de verdediger te gaan lopen. Dramatisch nieuws voor Anderlecht dus, dat zo naast de verdediger grijpt.

Standard staat op het punt om deze week drie transfers in één keer af te ronden. Preud'homme krijgt er zo drie versterking in één keer bij en dat zijn niet de minste versterkingen. Zo weet Het Nieuwsblad dat Standard zo goed als rond is met Samuel Bastien, Zakaria Bakkali en Erce Kardesler

Matz Sels wil graag naar Anderlecht, maar hij wil dat de deal deze week nog in orde komt. De reden is eenvoudig: Anderlecht hervat maandag de trainingen en Sels wil er meteen staan. 

* Nu zou ook Dortmund interesse tonen in Carlos Eduardo. Eerder was ook Frankfurt geïnteresseerd. Dat weet Het Nieuwsblad. Als de Duitse topclub zich zal mengen in de debatten, dan is Anderlecht er wellicht aan voor de moeite.

* De interesse in Edmilson Junior is al een tijdje gekend, maar nu zou ook Gojko Cimirot (25) een verrassende transfer kunnen maken. Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Standard een bod van maar liefst 8 milljoen euro binnenkreeg van Al Ahli.

Eliot Matazo (16) ruilde Anderlecht voor Monaco, maar wordt mogelijk verhuurd aan Cercle.

* Momenteel zijn er drie clubs die verregaande interesse tonen in Thomas Buffel. Cercle Brugge en Antwerp stonden al op dat lijstje en daar kwam ook nog eens Zulte Waregem. Cercle Brugge deed een financieel voorstel dat beduidend minder was dan dat van Zulte Waregem en Antwerp. De gezinssituatie zal een belangrijke rol spelen in de beslissing van Buffel.

Poll: Haalt Anderlecht deze zomer een absolute topspits binnen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024