Transfermarkt LIVE: Club en Standard strijden om WK-ganger, Courtois eindelijk van Real

Transfermarkt LIVE: Club en Standard strijden om WK-ganger, Courtois eindelijk van Real
Woensdag 08 augustus 2018 - 23:30   I   door Redactie

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Oekraïner Oleksandr Zinchenko is speler op overschot en Pep Guardiola zou hem willen laten vertrekken. Wolverhampton zou een akkoord hebben met City.

*Real Madrid heeft trouwens ook Mateo Kovacic in de deal betrokken. De Kroatische middenvelder trekt een jaar op uitleenbasis naar Londen.

*Het hing al een tijdje in de lucht, maar het is nu eindelijk in orde geraakt. Thibaut Courtois is de nieuwe doelman van Real Madrid. Courtois tekent voor zes seizoenen bij Los Blancos.

*Zowel Standard als Club Brugge zouden een oogje hebben op Saeid Ezatolahi. De 21-jarige middenvelder van het Russische Rostov was met Iran actief op het WK en moet daar indruk gemaakt hebben op de Belgische topclubs. Ook een andere Russische club wil hem aantrekken.

*Alexander Scholz keert terug naar Denemarken. Hij heeft een definitieve transfer te pakken naar FC Midtjylland, waar hij een contract voor vijf seizoenen tekent.

*Anderlecht en Club Brugge zouden zich willen versterken met de jonge Sikou Niakaté. De 19-jarige Fransman met Malinese roots komt momenteel nog uit voor het Franse Valenciennes, maar zou wel op weg zijn naar de uitgang.

*Anderlecht zou de piste van Bubacarr Sanneh opnieuw geopend hebben. De verdediger staat al een tijdje op de verlanglijst van paars-wit een bovendien heeft Anderlecht naar verluidt al enkele keren een serieus bod op de Gambiaan geplaatst. 

*De zaakwaarnemer van Sander Berge zou in Engeland onderhandelen over een transfer van de Noorse middenvelder van Genk. Onder meer Tottenham en Everton worden genoemd. De Limburgers zouden echter nog geen bod ontvangen hebben.

*De transfermarkt mag dan bijna sluiten in Engeland, Chelsea is nog steeds niet zeker dat Michy Batshuayi zal blijven. Zo weet Kristof Terreur van Het Laatste Nieuws dat Valencia nog steeds hoopt om Batshuayi te huren van de Blues.

*Guillermo Ochoa wordt al weken gelinkt aan een transfer naar Napoli. Standard wil evenwel niet meewerken aan de voorwaarden die Napoli stelt voor de transfer. Hij zou daarom zijn transfer willen forceren.

*Leander Dendoncker zou normaal vandaag de training hervatten bij Anderlecht. De middenvelder is echter naar Engeland gereisd om te onderhandelen met Wolverhampton Wanderers over een transfer. 

*De komst van Obbi Oulare naar Antwerp is toch nog lang niet zeker. Er zijn meerdere redenen waarom de overgang toch nog in het water kan vallen. Zo wil Watford een deel van de geïnvesteerde 8 miljoen euro recupereren. Antwerp wil zeker niet te veel betalen voor de spits. Daarnaast is Oulare geblesseerd en niet meteen inzetbaar.

*Chelsea heeft zich versterkt met Kepa Arrizabalaga. De Blues hebben de afkoopsom geactiveerd van de 23-jarige doelman van Athletic Bilbao. Daardoor maakt Chelsea 80 miljoen euro over op de rekening van Bilbao. Hij wordt daarmee de duurste doelman ooit.

*Ally Samatta vertrekt mogelijk nog voor het sluiten van de transfermarkt bij KRC Genk. De spits wordt vooral in Duitsland genoemd bij Mainz en Dortmund.

*The Sun weet nu dat de stress in Bernabéu toeneemt. Real-voorzitter Florentino Perez zou verveeld zitten met heel de situatie en neemt het Luka Modric kwalijk dat hij geen einde heeft gemaakt aan alle transfergeruchten. Hij wil dan ook zo snel mogelijk rond de tafel gaan zitten met de Kroatische sterspeler.

*De zaakwaarnemer van Sander Berge zou in Engeland onderhandelen over een transfer van de Noorse middenvelder van Genk. Onder meer Tottenham en Everton worden genoemd.

*Lazar Markovic zou onderhandelen met Olympiakos en... Standard.

*Sofiane Hanni is ongelukkig bij Spartak Moskou omdat hij er niet genoeg speelt. Enkele Engelse clubs zouden belangstelling tonen.

*Ryota Morioka zou dan toch vertrekken bij Anderlecht. Paars-wit wil de Japanner voor één miljoen euro uitlenen. Antwerp wordt genoemd.

*Brentford zou doorzetten voor Björn Engels. De verdediger mag weg bij Olympiakos. De transfermarkt in Engeland sluit morgen om 18 uur.

*Eden Hazard zal zijn contract bij Chelsea voorlopig niet verlengen. De Rode Duivel liep een droomtransfer naar Real Madrid mis.

*Leander Dendoncker mikt nog steeds op een transfer. Alleen wil hij nog wel spelen bij Anderlecht in afwachting van een vertrek.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024