Transfermarkt LIVE: Club mag dromen van 3 nieuwe spelers, Courtois naar Real

Transfermarkt LIVE: Club mag dromen van 3 nieuwe spelers, Courtois naar Real
Vrijdag 13 juli 2018 - 23:12   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Xherdan Shaqiri zet zijn carrière verder bij Liverpool. Dat maakte de verliezende Champions Leaguefinalist vrijdagavond bekend.

*Guillermo Ochoa kan Standard inruilen voor een avontuur bij de Braziliaanse topclub Santos.

*Club Brugge trekt nog steeds aan de mouw van de Costa Ricaanse WK-ganger Bryan Oviedo (Sunderland). Een eerste bod van 2 miljoen euro werd geweigerd, maar blauw-zwart zou van plan zijn om een nieuw bod uit te brengen.

*KV Kortrijk versterkte de gelederen met testspeler Jean-Marco Toualy Die.

*Maxime Lestienne is volgens zijn manager Mikkel Beck op zoek naar ‘het juiste project’. Een overstap naar de Franse Ligue 1 is een mogelijkheid, maar een transfer naar een ander land is niet uitgesloten.

* Ilombé Mboyo keerde al terug naar KVK en nu hebben de West-Vlamingen een nieuwe aanwinst voorgesteld. Mohammad Naderi is een 21-jarige Iraanse linkervleugelverdediger die ook centraal uit de voeten kan. Hij komt over van het Iraanse Tractor Sazi.

* Italiaanse media weten nu dat Marcos Senesi waarschijnlijk toch voor een avontuur bij Club Brugge zal kiezen. Ook Sampdoria wilde hem erbij, maar Senesi zou de Italiaanse competitie links laten liggen en kiezen voor een Europese opstart in de Jupiler Pro League.

* Ook Sampdoria, de ploeg van Dennis Praet, zou interesse tonen in Leander Dendoncker. Volgens Tutto Mercato zou Leander Dendoncker zelfs een van de belangrijkste transferdoelwitten worden van de Italianen. Dendoncker mag dus al beginnen dromen van een avontuur in de Serie A.

* Twee spelers lijken de ogen van Michel Preud'homme niet goed genoeg om Standard dit seizoen te kunnen helpen. Dimitri Lavalée (21) wordt voor één seizoen verhuurd aan MVV Maastricht. De Nederlanders hebben wel geen aankoopoptie afgedwongen. Wie wél definitief vertrekt is Farouk Miya. Hij trekt naar het Kroatische HNK Gorica. 

* Racing Genk laat de youngsters Christophe Janssens en Gaetan Coucke een jaartje rijpen Westerlo en Lommel.

*Sinan Bolat kan Antwerp inruilen voor een nieuw avontuur bij de Turkse topclub Galatasaray.

*Dorin Rotariu is een gewild man. Hij is overbodig bij Club Brugge, maar kan zijn carrière verderzetten bij Steaua Boekares, Cracovia, Heerenveen en Moeskroen.

*Real Madrid zou de knoop hebben doorgehakt en 35 miljoen euro neertellen voor Thibaut Courtois.

*Lovre Kalinic sluit niet uit dat hij nog een seizoen bij AA Gent blijft. Voorzitter Ivan De Witte zou hem dat alvast gevraagd hebben.

*AA Gent heeft aanvaller Giorgi Kvilitaia (Rapid Wien) op het oog. Hij moet 3 miljoen euro kosten.

*Kara Mbodj aast nog steeds op een transfer, maar is bij Galatasaray pas plan-B achter onze landgenoot Jason Denayer (Manchester City).

*Xherdan Shaqiri staat op het punt om Stoke City in te ruilen voor Liverpool.

*Engels international Harry Maguire speelde zich op het WK in de kijker bij José Mourinho. De Portugese trainer hoopt de boomlange verdediger naar Manchester United te halen.

*Club Brugge heeft Jan Carlos Hurtado op het oog. De 18-jarige aanvaller uit Venezuela mag zich tijdens een testperiode bewijzen.

*Eden Hazard zou openstaan voor een transfer naar Barcelona. Dat heeft de Rode Duivel via zijn entourage laten weten aan de Spaanse landskampioen.

*Het ziet ernaar uit dat Thomas Vermaelen overbodig aan het worden is bij Barcelona. Na de komst van Clément Lenglet (Sevilla) lijkt Barça de Rode Duivel naar de exit te duwen.

*Divock Origi is in beeld bij de Turkse topclub Fenerbahçe.

*Tottenham Hotpsur is bereid om Toby Alderweireld te verkopen aan Manchester United.

*Jürgen Klopp heeft aangegeven dat hij niet op zoek is naar een nieuwe doelman. Het vertrouwen in Loris Karius en/of Simon Mignolet blijft behouden.

*Chelsea en Paris Saint-Germain azen allebei op Leonardo Bonucci (AC Milan).

Poll: Moet Hazard Chelsea verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024