Transfermarkt LIVE: Dolle dag voor Club Brugge, transfer Hazard naar Real kan toch nog

Transfermarkt LIVE: Dolle dag voor Club Brugge, transfer Hazard naar Real kan toch nog
Donderdag 09 augustus 2018 - 23:40   I  

Het belooft een erg spannende transferdag te worden. Om 18:00 sluit de transfermarkt in Engeland en dat betekent dat heel wat clubs last minute nog wat transfers zullen regelen. Ook voor enkele Rode Duivels en voor de Belgische clubs beloven het nog spannende uren te worden. Gelukkig kan je al dat moois op de voet volgen bij Voetbal24.

*Volgens Don Balon zou Ronaldo graag opnieuw samenwerken met Zinedine Zidane. De Portugese sterspeler hoopt dat hij Zidane kan overtuigen om de technische staf te vervoegen. Hij zou Luca Zidane in Madrid wil weghalen om vader Zinédine te overtuigen.

*Spelers zouden in Engeland via uitleenbeurten toch nog getransfereerd kunnen worden. In theorie is een transfer van Eden Hazard naar Real Madrid dus nog mogelijk, maar in de praktijk zal het meer dan waarschijnlijk niet gebeuren.

*Real Madrid wil Mauro Icardi naar Spanje halen. De Madrilenen zijn op zoek naar een echte goalgetter.

*Isaac Mbenza had er een heel korte passage opzitten bij Standard toen hij koos voor een Frans avontuur bij Montpellier. Het gaat nu plots snel voor jeugdinternational, want nu wacht een avontuur in de Premier League bij Huddersfield Town.

*De transfermarkt in Engeland is toe. Alle transfers zijn afgerond en de kaarten zijn dus geschud. Op het nippertje kon Barcelona-verdediger Yerry Mina nog een transfer versieren naar de Premier League. Hij verlaat samen met André Gomez Barcelona voor Everton.

*PSG heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Jerome Boateng. Bayern München zou bij een bod tussen de 45 en 50 miljoen euro bereid zijn om de Duitse international toestemming te geven om te vertrekken.

*Kara Mbodj heeft een beslissing genomen. De verdediger van Anderlecht wil naar Galatasaray.

*Leander Dendoncker is officieel van Wolverhampton, dat hem huurt van Anderlecht met een verplichte aankoopoptie van 13,5 miljoen euro.

*Anthony Limbombe zou Club Brugge verlaten voor amper 7,6 miljoen euro. De flankaanvaller zou naar het Franse FC Nantes trekken. Club en de entourage van de speler hebben dat intussen ontkend.

*Jose Mourinho heeft vandaag meegedeeld dat er geen inkomende transfers meer worden verwacht bij Manchester United. Toby Alderweireld dreigt dus naast zijn gewenste transfer te grijpen. Hetzelfde geldt overigens ook voor Simon Mignolet, die te duur is voor Napoli. Ook Thorgan Hazard mag ondanks interesse van Leicester en Valencia niet vertrekken. Zo dreigt een zwarte Deadline Day voor enkele Rode Duivels, nadat eerder ook Eden Hazard al naast een gedroomde transfer naar Real Madrid greep.

*KV Mechelen heeft het vertrek van Pedersen nu ook zelf aangekondigd. De Deen wordt één seizoen verhuurd met een optie tot een tweede seizoen aan de Nederlandse promovendus FC Emmen.

*Club Brugge zou nu een bod hebben geplaatst van maar liefst zes miljoen euro op Michael Krmencik, een Tsjechische international die vlot de weg naar het net weet te vinden. Hij heeft wat hetzelfde profiel als Wesley, die Club Brugge met een langdurige schorsing zal moeten missen.

*Volgens Ruslan Malinovskyi heeft hij nog geen aanbiedingen gekregen. Hij legt de focus dan ook volledig op Racing Genk.

*Bij Club Brugge droomden ze even van een samenwerking met WK-revelatie Daniel Arzani (19). Man City ging echter met het goudhaantje lopen en stalt hem normaliter bij Celtic.

*Het Nieuwsblad weet dat makelaars van Anthony Limbombe een speelbal hebben gemaakt. Daardoor zijn heel wat Engelse ploegen niet meer geneigd om nog met hem in zee te gaan. De Rode Duivel wil gewoon voetballen, maar dat komt er nu ook niet meer van. Marseille lijkt stilaan de enige oplossing voor de speler van Club Brugge.

*Alexander Scholz keerde terug naar Denemarken, waar FC Midtjylland hem met open armen ontving. Club Brugge verliest wel een pak geld door de transfer van Scholz. Het betaalde 2 miljoen voor de Deen, terwijl de landskampioen nu maar 1,5 miljoen krijgt voor de verdediger. 

*Wie naar alle waarschijnlijkheid een eventuele Europese campagne niet meer zal meemaken is Anderson Esiti (24). Die is momenteel niet in Polen, aangezien zijn transfer naar het Spaanse Levante zo goed als rond zou zijn. Gent zou 3 miljoen vervangen voor de middenvelder.

*Michy Batshuayi hoeft niet weg bij Chelsea, maar mag zich ook bewijzen bij Maurizio Sarri. Het is echter nog maar de vraag of hij dit seizoen veel speelminuten zal krijgen. Daarom lijkt de spits nu eieren voor zijn geld te kiezen en wil hij een transfer naar Valencia

*Thomas Meunier heeft aangegeven dat hij gewoon bij PSG wil blijven. Hij wil de sterke prestaties van het WK doortrekken en een basisplaats veroveren in Parijs.

*Anderlecht hoopt met een groot deel van het geld een vervanger van Leander Dendoncker binnen te halen. Een transfer van Bubbacar Sanneh staat er nu écht aan te komen.

*Abdoulay Diaby zou op een zucht staan van een mooie transfer. Portugese media melden dat Diaby bijna de nieuwe aanvaller is van Sporting Lissabon. Hij zou er een contract van 4 seizoenen kunnen tekenen en Club Brugge zou het mooie bedrag van 5 miljoen krijgen voor de spits.

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024