Transfermarkt LIVE: Duidelijkheid over Griezmann en Ronaldo, ergernis bij Anderlecht

Transfermarkt LIVE: Duidelijkheid over Griezmann en Ronaldo, ergernis bij Anderlecht
Donderdag 14 juni 2018 - 23:35   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekend? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* De transfer van Matz Sels is in gevaar. Newcastle is het talmen van Anderlecht beu en lijkt de stekker uit de onderhandelingen te hebben getrokken. Dat zorgt voor de nodige ergernis bij de fans van paars-wit.

* Ondanks de geruchten hoopt kersvers Real-trainer Julen Lopetegui dat Cristiano Ronaldo toch gewoon in Madrid blijft. De Portugees is volgens de nieuwe trainer "een speler die hij absoluut aan zijn zijde wil". 

Antoine Griezmann gaat niet naar Barcelona. De Franse sterspeler maakte vandaag zelf bekend dat hij gewoon bij Atlético Madrid blijft.

* DONE DEAL: Samuel Bastien mag zich officieel een speler van Standard noemen. De club rondde de komst van de middenvelder af.

Sky Sports kon een foto nemen van de zaakwaarnemers van Mousa Dembélé, Tom De Mul en Yaya Sharifi. In principe niets speciaals, al bevonden beide heren zich op dat moment wel aan het hoofdkwartier van Inter, in hartje Milaan. 

* Club Brugge zou haar oog nu laten vallen hebben op Djordje Jovanovic. Een 19-jarige Servische spits van Partizan Belgrado. De jonge spits scoorde dit seizoen vier keer en zou zo'n 700 000 euro moeten kosten. 

* Het bleef erg rustig omtrent de Serviër Lazar Markovic, maar nu zouden enkele ploegen zich toch aanmelden bij Liverpool om Markovic over te nemen. Volgens Griekse media zou Olympiakos interesse tonen in de speler van Liverpool. 

* DONE DEAL: De 23-jarige François Marquet trekt voor 3 seizoenen naar KV Oostende. Marquet is een creatieve centrale middenvelder die de afgelopen twee seizoen uit kwam voor Waasland Beveren

* Gert Verheyen haalt de 19-jarige winger Indy Boonen naar de kust. Dat schrijft Het NIeuwsblad. Boonen speelde eerder bij de jeugd van Racing Genk, maar koos nadien voor een avontuur bij Manchester United.

* Blauw-zwart zou nu ook jacht maken op een nieuwe rechtsachter. Volgens Bild en enkele andere Duitse media heeft Club Brugge zich in de helse strijd om Robert Bauer gemengd. Bij Club zien ze in de 23-jarige speler van Werder Bremen een ideale concurrent voor Dion Cools.

* Anderlecht was bereid om maximum 6 miljoen euro te betalen voor het duo Mbemba-Sels. Iets waar Newcastle allesbehalve mee akkoord ging. Ook het feit dat Anderlecht in het geval van Sels niet meer dan 2 miljoen euro wilde ophoesten, wekte irritatie op bij Newcastle. 

* Ryan Mmaee kreeg goed nieuws van Standard. Preud’homme wil zien wat Mmaee in zijn mars heeft.

La Capitale weet dat Preud’homme van plan is om onmiddellijk drie spelers weg te sturen bij Standard. Zo passen de tijdens het voorbije seizoen verhuurde Milos Kosanovic, Beni Badibanga en Jean-Luc Dompé niet in de plannen van de kersverse Standard-trainer.

* Anderlecht wil na het mislopen van Chancel Mbemba niet nog eens naast een verdediger grijpen. Daarom zou het nu vol gaan voor Ognjen Vranjes. Paars-wit zou zelfs een bod van 2,8 miljoen op tafel hebben gelegd bij AEK Athene.

*Dodi Lukebakio sluit niet uit dat hij straks terugkeert naar België en noemt Club Brugge “een mooie club”.

*Anderlecht bood tijdens de onderhandelingen met Newcastle United niet meer dan 2 miljoen euro voor Matz Sels. De gesprekken werden stopgezet en Luc Devroe is niet van plan om zijn bod te verhogen. Bijgevolg komt Sels wellicht niét naar Anderlecht.

*Standard staat op het punt om Samuel Bastien over te nemen van het Italiaanse Chievo. Hij zou 3 miljoen euro kosten. Ook Club Brugge wilde Bastien, maar de speler opteerde voor Standard.

*KV Oostende mikt op nieuwe spelers: Jordi Vanlerberghe (Club Brugge), Zinho Vanheusden (Internazionale), Colin Coosemans (KV Mechelen) en Aaron Leya Iseka, Jorn Vancamp en Wout Faes (allen Anderlecht) zijn in beeld.

*Christian Benteke kan zijn carrière mogelijk verderzetten in… China. Hebei Fortune is geïnteresseerd.

*Dante Vanzeir wordt zo goed als zeker uitgeleend aan Beerschot Wilrijk.

Poll: Doet KV Oostende volgend seizoen mee voor een plaats in play-off 1?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024