Transfermarkt LIVE: Grote naam voor Standard, Anderlecht hoort kassa rinkelen

Transfermarkt LIVE: Grote naam voor Standard, Anderlecht hoort kassa rinkelen
Maandag 06 augustus 2018 - 23:45   I   door Redactie

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Standard zou vol gaan voor de Duitse doelman Kevin Trapp. De doelman is sinds de komst van Gigi Buffon helemaal overbodig geworden bij PSG.

*Volgens Zweedse media zou Bayer Leverkussen maar liefst 5,3 miljoen betalen voor de Zweedse international Kiese ThelinAnderlecht verdient op die manier nog heel wat geld aan de overbodige spits.

*Inter heeft Luka Modric beloofd dat hij na zijn vierjarig contract bij Inter transfervrij weg mag naar het Chinese Jiangsu Suning. Zo wordt de deal alleen maar interessanter, want bij Inter kan hij al meer geld verdienen. Bij de Chinezen zou hij op zijn oude dag dan héél veel geld kunnen verdienen.

*Club Brugge probeert zich al een tijdje te versterken met Djordje Jovanovic. De 19-jarige Serviër staat te boek als een groot talent en kon op heel wat buitenlandse interesse rekenen. Hij koos uiteindelijk voor een Belgisch avontuur, maar niet voor Club Brugge. Lokeren kaapte de aanvaller namelijk weg voor de neus van de landskampioen.

*Leon Bailey aan het Duitse Kicker zelf weten dat er heel wat interesse was in hem deze zomer. Voorlopig speelt hij nog steeds voor de Duitsers, maar het mag duidelijk zijn dat heel wat topclubs hem het hof proberen maken. Zo vertelde hij dat zowel ChelseaLiverpool als AS Roma hem wilde binnenhalen.

*Ook vandaag moest Thibaut Courtois zich aanmelden op de club om zijn verplichte medische testen af te leggen. De doelman stuurde zijn kat naar Londen, waardoor hij de druk verhoogt. Op die manier probeert hij nu zijn transfer naar Real Madrid te forceren.

*De transfer van Moses Simon naar Levante is in kannen en kruiken. Mogi Bayat kondigde dat nieuws zo fier als een gieter zelf aan via Twitter.

*Volgens Don Balon zou Manchester United zich in extremis nog willen versterken met Eden Hazard. Jose Mourinho is niet tevreden met de spelers die hij ter beschikking heeft en wil er nog een sterspeler bij. Hazard zou perfect in dat profiel passen en Mourinho kent Hazard natuurlijk als zijn broekzak. 

*In Napels zijn ze er zeker van: Guillermo Ochoa wordt nog deze zomer de nieuwe doelman van de Italiaanse topclub. Zij zijn door de blessure van Alex Meret op zoek naar een vervanger. 

*Laurens De Bock lijkt na zes maanden Leeds al opnieuw te verlaten. De verdediger kon geen indruk maken en komt niet voor in de plannen van coach Bielsa, aldus HLN.

*Jason Denayer werd nu ook even gelinkt aan Anderlecht en ook het Engelse Leeds Unitedtoonde belangstelling. Denayer heeft het bod van Leeds echter afgewezen. Volgens de Turkse krant Aksam wil de Belgische verdediger opnieuw bij Galatasaray aan de slag.

*Laurent Depoitre komt uit voor Huddersfield Town, waar hij zijn waarde heeft. Het lijkt dus weinig waarschijnlijk dat de Engelse club hem zal laten gaan. Eerder speelde Depoitre bij Aalst, KV Oostende, AA Gent en FC Porto.

*Nacer Chadli zou naast de belangstelling van Besiktas nu ook kunnen rekenen op de interesse van Lyon.

*Racing Genk heeft een bod van 15 miljoen euro ontvangen op Sander Berge. Het bod is afkomstig van het Spaanse Sevilla.

*Obbi Oulare kiest opnieuw voor Antwerp. De Great Old onderhandelt nu met Watford over een definitieve transfer.

*Laurent Depoitre was gisteren op Le Cannonier tijdens Moeskroen-Club Brugge. De meervoudige Rode Duivel wordt nu aan Club Brugge gelinkt.

*AA Gent ontvangt meer dan 13 miljoen euro voor de transfers van Samuel Kalu en Moses Simon naar respectievelijk Bordeaux en Levante.

*Eden Hazard zet een droomtransfer naar Real Madrid uit zijn hoofd. Chelsea wilde op geen enkel moment meewerken en Hazard heeft geen zin om rel te schoppen.

*Adrien Trebel blijft dan toch bij Anderlecht. Dat laat coach Hein Vanhaezebrouck weten.

*Ivan Leko dringt nog op drie versterkingen aan bij Club Brugge.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024