Transfermarkt LIVE: Onderhandelingen tussen Club en Standard, Limbombe nu echt weg?

Transfermarkt LIVE: Onderhandelingen tussen Club en Standard, Limbombe nu echt weg?
Vrijdag 10 augustus 2018 - 23:45   I  

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Real Madrid zou toch nog willen toeslaan voor het einde van de transfermarkt. Volgens Don Balon houdt de Spaanse topclub 300 miljoen euro klaar om een vervanger voor Cristiano Ronaldo aan te trekken.

*Het Nieuwsblad blijft volhouden dat Anthony Limbombe (Club Brugge) voor amper 7,8 miljoen euro naar FC Nantes zal verhuizen.

*Lior Refaelov (Club Brugge) blijft gelinkt worden aan Standard.

*Robin Söder verlaat Lokeren al na een jaar. Hij trekt naar Göteborg.

*Yassine El Ghanassy moet opkrassen bij FC Nantes. Er is echter niet heel veel interesse in de flankaanvaller.

*Luka Modric heeft nu toch beslist om gewoon bij Real Madrid te blijven. Hij gaat dus niet in op het anbod van Inter.

*Michy Batshuayi wordt door Chelsea uitgeleend aan Valencia, zonder aankoopoptie.

*Fredrik Oldrup Jensen verlaat Zulte Waregem tot januari voor het Zweedse Göteborg.

*Bij Real Madrid zien ze de bui al hangen en vrezen ze dat Luka Modric de club zal verlaten. Daarom hebben ze nu al een vervanger aangeduid. Als Modric de club verlaat, dan zal Real proberen om Thiago Alcantara naar van München Madrid te halen.

*Volgens The Sun hoopt Mourinho zich in de winter te versterken met Toby Alderweireld, Zlatan Ibrahimovic én Willian

*De interesse in Christian Eriksen neemt zienderogen toe. Volgens Sky Sports zouden zowel Real MadridBarcelona als PSG zich willen versterken met de Deense topvoetballer.

*Manchester United probeerde Raphael Varane nog binnen te halen vlak voor het einde van de transfermarkt. Een bod van 112 miljoen euro bleek echter niet voldoende.

*Abdoulay Diaby staat erg dicht bij een transfer naar Sporting Lissabon. Hij zou er zo'n 2 miljoen per seizoen kunnen verdienen.

*Gisteren deelde hij nog heel wat handtekeningen uit aan de fans, die hem nog steeds graag zien. Dat lijkt het laatste wapenfeit te gaan worden voor de Poolse spits Lukasz Teodorczyk. Volgens Het Laatste Nieuws zijn zijn dagen, net als die van Obradovic en Josue Sa, écht geteld nu.

*Club Brugge heeft vandaag het vertrek van Alexander Scholz ook officieel bekendgemaakt. De Deen tekent voor vijf seizoenen. 

*Limbombe is niet de enige speler uit België die gegeerd is door Nantes. Ook Kara Mbodj staat op het verlanglijstje. De speler van Anderlecht zoekt nog steeds naar een ploeg en kan zowel naar Turkije als naar Frankrijk, waar nu dus ook Nantes hem wil.

*Anderlecht krijgt het geld van Dendoncker nu nog niet. Ook Wolverhampton moest rekening houden met de Financial Fair Play en betaalt nu één miljoen, om dan volgend seizoen de rest van het bedrag over te schrijven. Daardoor ziet Marc Coucke nu wel met een probleem. Anderlecht hield namelijk al rekening met het geld om zich te versterken.

*Na het vertrek van Scholz lijkt Club Brugge ook afscheid te nemen van Tomas Pina. Na wekenlang onderhandelen is er een akkoord over de definitieve transfer van de Spaanse middenvelder naar Alaves, de club uit de Primera División.

*Luc Devroe maakt dan meteen werk van een vervanger voor Dendoncker. Toptarget is nog steeds Bubacarr Sanneh van het Deense Midtjylland. Devroe heeft opnieuw contact gezocht met de verdediger en zijn club, maar het lijken alweer moeilijle onderhandelingen te worden.

*Club Brugge wil de dure (om en bij de zes miljoen) Michael Krmencik enkel binnenhalen als Wesley nog zou vertrekken.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024