Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Antwerp, Bryan Ruiz kent nieuwe ploeg

Transfermarkt LIVE: Oude bekende naar Antwerp, Bryan Ruiz kent nieuwe ploeg
Woensdag 11 juli 2018 - 21:30   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

Bryan Ruiz is al 32, maar de frivole voetballer is nog niet versleten. Zijn avontuur bij het Portugese Sporting zat er wel op. Hij was er einde contract, waardoor hij nog een mooie transfer kon versieren. Dat is hem ook gelukt, want Ruiz trekt naar het Braziliaanse Santos.

* Volgens Claude Makélélé blijft Hendrik Van Crombrugge dan ook gewoon bij Eupen. Dat vertelde de coach aan L'Avenir. Eupen kan dus ook volgend seizoen nog rekenen op een betrouwbare doelman, tenzij er toch nog een niet te weigeren bod binnen zou komen.

Antwerp haalt Daniel Opare terug naar België. De rechtsachter speelde enkele seizoenen geleden voor Standard en koos nadien voor een avontuur bij Porto. Na enkele omzwervingen belandde de Ghanees bij Augsburg, waar hij mocht vertrekken.

* Anthony Limbombe heeft nu zelf laten weten dat hij zal samenwerken met een nieuw management. "Hierbij laat ik jullie graag weten dat ik vanaf nu ga samenwerken met Zouhair Essikal en Base Soccer voor het management van mijn voetbalcarrière. Goede dingen zullen komen", aldus Limbombe op Instagram.

* De Spanjaard Pol García Tena tekende een contract voor drie seizoenen bij STVV. De 23-jarige verdediger speelde voor de jeugdploegen van de Spaanse nationale ploeg. Bij Juventus kon hij nooit doorbreken en hij werd meermaals uitgeleend aan andere ploegen.

* Dieumerci Mbokani zou op weg zijn naar Turkije. De Congolese aanvaller heeft nu echter zelf de geruchten weer gevoed met een foto op Instagram. Daarop is hij samen met Marc Coucke te zien.

Lazar Markovic mag vertrekken bij Liverpool. Volgens Goal heeft de club hem aangeboden bij Anderlecht, net als bij Galatasaray en Fenerbahçe.

Pélé Mboyo speelt komend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League. De aanvaller gaat opnieuw aan de slag bij KV Kortrijk.

* Volgens Express wil Manchester United werk maken van de komst van Toby Alderweireld, nu de Rode Duivels uitgeschakeld zijn op het WK. Alderweireld is topprioriteit voor de Mancunians. José Mourinho wil zijn defensie nog versterken om een gooi naar de titel te kunnen doen.

*Niet alleen Anderlecht, maar ook FC Porto en Lille OSC houden de situatie van Junior Edmilson (Standard) in de gaten.

*Everton heeft 24 miljoen euro veil voor Yerry Mina. De Colombiaanse verdediger van Barcelona deed het uitstekend op het WK.

*Joseph Akpala, transfervrij, staat op het verlanglijstje van KV Kortrijk. Hij zou er zijn carrière kunnen verderzetten.

*De Iraanse WK-ganger Saeid Ezatolahi maakte indruk tegen Portugal en Spanje. Zowel Club Brugge als Anderlecht heeft een oogje op de middenvelder.

*Chelsea zou 100 miljoen euro geboden hebben op het Juventus-duo Gonzalo Higuain-Daniele Rugani.

*Arsenal hoopt met de Argentijnse international Cristian Pavon aan de haal te gaan. Bij Boca Juniors willen ze meewerken aan een deal, maar houden ze wel vast aan de in het contract vastgelegde afkoopsom van 50 miljoen euro.

*Club Brugge wil Marcos Senesi, maar ook Fiorentina wil de verdediger van San Lorenzo strikken.

*Taiwo Awoniyi kan bij zowat iedere Belgische topclub terecht, maar ook AS Monaco zou de spits van Liverpool graag willen. Club Brugge, AA Gent en Anderlecht moeten zich dus reppen als ze Awoniyi willen.

*Real Madrid heeft zijn zinnen op Eden Hazard gezet. Het ziet in de Belg de ideale opvolger voor Cristiano Ronaldo.

*Imoh Ezekiel staat op een zucht van een overstap naar KV Kortrijk. De Nigeriaan wacht enkel nog op zijn visum.

*Sébastien Siani lijkt Antwerp alweer te verlaten. De Kameroener trekt wellicht naar Al Jazira in Abu Dhabi.

*José Luis Rodriguez kon naar PSV, maar de Panamese WK-ganger heeft beslist om bij AA Gent te blijven.

*Liverpool en Stoke City onderhandelen over een transfer van Xherdan Shaqiri.

*Liverpool hoopt ook met Paulo Dybala van Juventus aan de haal te gaan. De Engelsen zouden 90 miljoen euro veil hebben voor de Argentijn.

Poll: Is Awoniyi goed genoeg voor Monaco?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024