Transfermarkt LIVE: Slecht nieuws voor Batshuayi, Club Brugge laat speler vertrekken

Transfermarkt LIVE: Slecht nieuws voor Batshuayi, Club Brugge laat speler vertrekken
Zondag 12 augustus 2018 - 23:20   I   door Redactie

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

Valencia zou staat op het punt om Kevin Gameiro van Atlético binnen te halen. De club meldt vandaag dat het een principeakkoord heeft met de Fransman. De aanvaller zou een extra concurrent voor Batshiayi kunnen worden.

*Volgens de manager van Thibaut Courtois, Cristophe Henrotay, was zijn familie dé reden dat hij Chelsea wilde verlaten. Als zijn familie in Londen had gewoond, dan was hij zelfs gewoon bij de Engelse club gebleven. Omdat zijn ex-vrouw in Madrid woont, werd het Real Madrid.

*Club Brugge neemt afscheid van Tomas Pina. Dat werd eerder al verteld door de coach van Alaves en vandaag bevestigde ook Club Brugge de transfer.

*Udinese zou op zoek zijn naar een spits en volgens Italiaanse media zouden ze daarbij hun pijlen nu richten op twee spelers uit de Belgische competitie. Zowel Lukasz Teodorczyk van Anderlecht als Wesley Moraes van Club Brugge staan op de radar.

*Sa Pinto heeft toch niet lang zonder club gezeten. Hij gaat nu aan de slag bij de Poolse topclub Legia Warschau. Dat melden Poolse media. 

*Klaarblijkelijk is er toch een aankoopoptie opgenomen in het contract van Michy Batshuayi. Dat meldt Super Deporte. Als Valencia Batsman definitief wil aantrekken na dit seizoen, dan moet het een vastgelegde som van 50 miljoen euro betalen.

*Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met Thilo Kehrer. Volgens Bild betalen de Fransen 37 miljoen euro voor de verdediger van Schalke 04

*Jürgen Klopp twijfelt wie hij moet laten gaan: Simon Mignolet of Loris Karius. Voor Karius is er een bod binnen van Besiktas, voor Mignolet van Napoli.

*Real Madrid heeft Christian Eriksen op het oog als vervanger voor Luka Modric. De Kroaat staat nog steeds in de belangstelling van Inter.

*Club Brugge heeft  Abdul Zubairu als vervanger voor Marvelous Nakamba. De 19-jarige Nigeriaan komt uit voor het Sloveense Trencin en staat ook in de belangstelling van Ajax.

*Galatasaray zou bereid zijn om de vraagprijs voor Kara Mbodj te betalen. Anderlecht wil naar verluidt 7 miljoen euro voor de Senegalees.

*Real Madrid zou een bod van 223 miljoen euro willen uitbrengen op Eden Hazard.

*Liverpool heeft bijna een akkoord met Fenerbahçe over de uitleenbeurt van Divock Origi.

*Jacques Lichtenstein, de zaakwaarnemer van Dedryck Boyata, trekt aan de alarmbel: "Celtic antwoordt niet eens op geïnteresseerde clubs", klinkt het. Boyata wil weg, maar Celtic werkt niet mee.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024