Transfermarkt LIVE: Straffe ruildeal met Eden Hazard in de maak, 15 miljoen voor Club Brugge

Transfermarkt LIVE: Straffe ruildeal met Eden Hazard in de maak, 15 miljoen voor Club Brugge
Vrijdag 13 juli 2018 - 00:05   I   door Redactie

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Chelsea zou Marco Asensio in de deal met Eden Hazard willen betrekken. De jonge Spanjaard zou Hazard kunnen vervangen bij Chelsea en is toch niet zeker van zijn plek in het nieuwe Real Madrid.

* Henry Onyekuru wordt door Everton uitgeleend aan Galatasaray. Die overgang is rond. Vorig seizoen speelde de aanvaller nog op uitleenbasis bij Anderlecht.

John Janer Lucumí zou op weg zijn naar AA Gent. De Colombiaanse linksachter van Deportivo Cali reist zondag naar België.

* Yaya Touré trekt mogelijk naar West Ham United. De voormalige middenvelder van FC Barcelona en Manchester City zit momenteel zonder club. Er wordt volop onderhandeld.

* Juventus is na het aantrekken van Cristiano Ronaldo nog niet klaar op de transfermarkt. Volgend doelwit is Diego Godin van Atlético Madrid.

* Anderlecht gaat nog op zoek naar defensieve versterking. Sanneh van FC Midtjylland is een optie, al zou hij 7 miljoen euro kosten.

* Real-voorzitter Florentino Perez denkt dat Chelsea een bod van 130 miljoen euro wel zou aanvaarden voor Rode Duivel Eden Hazard. Een torenhoog bedrag, maar wel een som die deze Eden Hazard waard is. Op het WK speelde hij de pannen van het dak.

* In Barcelona houden ze niet van half werk. Vandaag stelden de Catalanen de jonge Arthur officieel voor. Maar hij is niet de enige nieuwkomer, want Barcelona maakte vandaag ook de komst van Clement Lenglet bekend. Ook zijn komst hing al een tijdje in de lucht, maar nu heeft Barça de afkoopclausule van de Franse verdediger op tafel gelegd. De linksvoetige speler kost iets minder dan 36 miljoen.

* AA Gent moet de Zweedse aanwinst Eric Smith al meteen drie maanden missen na een operatie aan de voet.

Anderlecht wil koste wat het kost nog een extra centrale verdediger halen. Leander Dendoncker vertrekt naar alle waarschijnlijkheid en ook bij de toekomst van Kara Mbodj kunnen serieuze vraagtekens geplaatst worden. Volgens Foroyaa is Midtjylland nu vastbesloten om de verdediger Bubacarr Sanneh te houden. 

* De interesse van Barcelona in Eden Hazard zou volgens Spaanse Sport nu wel al een stukje verder reiken. Zo zou Barcelona al contact hebben gehad met de entourage van Hazard. 

* Antwerp versterkte zich in januari nog met Sébastien Siani van KV Oostende. De Kameroener moest het Antwerpse middenveld komen versterken, maar een groot succes werd dat niet. Siani verlaat Antwerp nu al en kiest voor een avontuur bij  Al Jazira Club.

* De transfer van Wesley Moraes naar Lazio is nog steeds niet rond. Toch wordt weer gemeld dat de toptransfer in orde komt. Club Brugge hoopt 15 miljoen euro te vangen.

* William Owusu (Antwerp FC) staat in de belangstelling van reeksgenoot Cercle Brugge.

* Club Brugge en Ruud Vormer raken het niet eens over een nieuw contract. Club wil met één seizoen verlengen, Vormer hoopt op minstens twee seizoenen. Het kamp van Vormer vindt het huidige voorstel "respectloos".

* Volgens The London Evening Standard is Eden Hazard nog steeds geïnteresseerd in een overgang naar Real Madrid. Dat ondanks het feit dat zijn grote bewonderaar Zinédine Zidane er geen coach meer is.

* Junior Edmilson gaat niet naar Anderlecht. Ook Real Sociedad vindt hij te min. De speler van Standard mikt hoger en ook een langer verblijf bij de Rouches is nog niet uitgesloten.

* Juventus wil Matteo Darmian overnemen van Manchester United. Juve is bereid om 12 miljoen euro te betalen, Man United wil echter 20 miljoen.

* Paris Saint-Germain heeft een bod van 40 miljoen euro gedaan op Alex Sandro. Juventus heeft dat bod echter afgewezen.

Poll: Denk jij dat Vormer zal vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024