Transfermarkt LIVE: 'Teodorczyk terug naar RSCA, slecht nieuws voor Club Brugge'

Transfermarkt LIVE: 'Teodorczyk terug naar RSCA, slecht nieuws voor Club Brugge'
Maandag 13 januari 2020 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Dries Mertens is in beeld bij Barcelona. De Spaanse landskampioen wil een nieuwe aanvaller, nu Luis Suarez maanden out is.

*Adolfo Gaich zal wellicht niet naar Club Brugge verhuizen. San Lorenzo vraagt te veel voor de spits.

*Chelsea is bereid om Michy Batshuayi te verkopen. Het wil wel minstens 52,5 miljoen euro voor de Rode Duivel. Hij lijkt zo onhaalbaar voor Club Brugge.

*Zinédine Zidane zou van plan zijn om Real Madrid te verlaten en bij Paris Saint-Germain aan de slag te gaan.

*Arsenal, Manchester United en Newcastle United strijden om de handtekening van Christian Kabasele.

*De transfervrije Mathias Bossaerts gaat aan de slag bij Moeskroen.

*Lukasz Teodorczyk is nadrukkelijk in beeld bij Anderlecht. Paars-wit ontkent het gerucht, maar het is niet uitgesloten dat de Pool terugkeert.

*Jonathan David zou AA Gent na afloop van dit seizoen verlaten. Olympique Lyon zou bereid zijn om 20 miljoen euro te betalen voor de Canadees. Ajax en FC Porto liggen op de loer.

*Hendrik Van Crombrugge zou onze competitie eveneens verlaten na dit seizoen. Hij kan ook naar Ajax, al is ook Schalke 04 erg geïnteresseerd.

*Barcelona denkt aan Youri Tielemans en de Rode Duivel staat alvast niet weigerachtig tegenover een vertrek naar Camp Nou. Al blijft hij mogelijk wel nog een seizoen bij Leicester City om zich verder te ontwikkelen.

*Christian Benteke lijkt plots op weg naar Tottenham, dat een vervanger nodig heeft voor de uitgevallen Harry Kane.

*Lionel Messi heeft bij Barcelona aangedrongen op de komst van zijn landgenoot Lautaro Martinez. Barça zou komende zomer 110 miljoen euro neertellen voor de spits van Internazionale.

Poll: Vind jij Tielemans goed genoeg voor een club als Barcelona?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024