Transfermarkt LIVE: Tijd dringt voor Dendoncker, supertransfer voor Barcelona

Transfermarkt LIVE: Tijd dringt voor Dendoncker, supertransfer voor Barcelona
Dinsdag 07 augustus 2018 - 23:35   I   door Redactie

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Barcelona wil Paul Pogba écht graag binnenhalen en voert nu de forcing op. Zo zouden ze niet alleen de stilaan overbodige Ousmane Dembélé in de deal willen betrekken, maar ook de Kroatische middenvelder Ivan Rakitic. Dat weet Mundo Deportivo.

*Dedryck Boyata deed het erg goed op het WK en kan daardoor ook rekenen op interesse van het Engelse Fulham, dat dit seizoen opnieuw te zien zal zijn in de Premier League. Toch wil Celtic hem niet laten vertrekken. In Glasgow willen ze hem koppelen met Jason Denayer.

*Chelsea zou maar liefst 80 miljoen euro op tafel leggen om Kepa Arrizabalaga van Athletic Bilbao binnen te halen. Een heel hoge prijs dus voor de 23-jarige doelman. De tijd drong dan ook, want in Engeland sluit de transfermarkt bijna en het is nu al een tijdje duidelijk dat Courtois weg wil bij Chelsea.

*Het talent zit er duidelijk in de familie, want ook de zonen van Eidur Gudjohnsen kunnen een aardig potje voetballen. Zijn 16-jarige zoon, Andri, tekende nu een contract bij het grote Real Madrid. Het tweede elftal weliswaar, maar het is duidelijk dat ook hij een grote carrière zou kunnen maken.

*De 19-jarige Franse jeugdinternational Nabil Alioui is de nieuwste aanwinst van Cercle Brugge. De beloftevolle aanvaller, die wordt gehuurd van AS Monaco, geldt in zowel binnen- als buitenland als een groot talent.

*El Mundo Deportivo weet dat Chelsea 100 miljoen euro op tafel wil leggen om Jan Oblak bij Atlético Madrid los te kopen. Daarmee zouden ze zijn afkoopsom betalen.

*AA Gent neemt afscheid van José Luis Rodriguez. De international uit Panama, onlangs nog met zijn land actief op het WK en tegenstander van de Rode Duivels, trekt naar het Turkse Trabzonspor.

*Wellicht trekt Michy Batshuayi naar Sevilla. De Spaanse club is al lange tijd geïnteresseerd in de Rode Duivel en volgens Goal zou Batsman nu zijn akoord gegeven hebben voor een uitleenbeurt bij Sevilla.

*Leander Dendoncker heeft nu zijn eigen familie ingeschakeld om hem mee te helpen aan een transfer. De familie wil meer vat op de zaken. Zo heeft zijn broer Andres Dendoncker zich officieel geregistreerd als makelaar.

*Volgens Het Nieuwsblad is er nog één concrete uitweg voor Kara: Turkije. Daar zou onder meer Galatasaray belangstelling tonen in de verdediger. Anderlecht heeft Kara laten weten dat hij mag vertrekken.

*Isaac Kiese Thelin vertrekt bij Anderlecht. Paars-wit heeft zijn vertrek aangekondigd via de officiële kanalen. Thelin trekt naar Bayer Leverkusen

*Anderlecht zou een officieel bod bij Liverpool hebben uitgebracht op Lazar Markovic.

*Mamadou Sylla verlaat AA Gent voor Zulte Waregem. Hij wordt door Essevee gehuurd met aankoopoptie.

*Jelle Van Damme (Antwerp) wordt genoemd bij Lokeren.

*Anderlecht brengt een bod van 5 miljoen euro uit op de Gambiaanse verdediger Bubacarr Sanneh. FC Midtjylland zou 7 miljoen euro willen.

*Thibaut Courtois wil absoluut naar Real Madrid. De doelman is ook dinsdag niet komen opdagen bij Chelsea. Hij is de boel dus flink aan het forceren.

*Wesley Moraes (Club Brugge) staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain

*Adrien Trebel heeft een mooi contractvoorstel van Anderlecht ontvangen. Hij kan een nieuwe verbintenis voor vijf seizoenen tekenen, met loonopslag. Voorlopig tekent Trebel echter niet bij. "Hij wil hogerop", meldt zijn makelaar.

*Sint-Truiden zou zich neerleggen bij een vertrek van Jonathan Legear. Naast Antwerp hebben nog andere eersteklassers zich gemeld voor de flankaanvaller, die op een transfer aast.

*Dat Leander Dendoncker het aanbod van Marseille heeft geweigerd, is hard aangekomen bij Anderlecht-voorzitter Marc Coucke. Marseille had immers 19,6 miljoen euro veil voor de Rode Duivel.

*Lovre Kalinic mikt nog steeds op een transfer bij AA Gent. Er zou vooral concrete belangstelling uit Turkije zijn.

*Anderson Esiti staat in de belangstelling van het Spaanse Levante. De middenvelder mag AA Gent verlaten.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024