Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Anderlecht, Club geeft topper nieuwe kans

Transfermarkt LIVE: Toptransfer voor Anderlecht, Club geeft topper nieuwe kans
Woensdag 10 januari 2018 - 21:35   I   door Redactie

De transfermarkt draait op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

* Leko gaf vandaag Refaelov een nieuwe kans om zich te bewijzen. De topper bewees zijn kwaliteiten en bedankte met een assist voor Vossen. Refaelov werd in verband gebracht met een terugkeer naar zijn thuisland en een transfer naar Antwerp. Tot op heden speelt Refaelov echter gewoon nog steeds bij Club.

* Volgens de manager van Stanciu is de transfer naar Sparta Praag voor 99,9% in orde. Dat zou Anderlecht eindelijk het nodige budget geven om ook zelf versterkingen aan te trekken. Morioka werd in het verleden al meermaals genoemd als vervanger van de Roemeen.

* Volgens Geert De Vlieger moet Club Brugge volgende zomer een doelman halen waar het enkele jaren mee verder kan. Vladimir Gabulov is volgens de analist slechts een tijdelijke oplossing.

* Anderlecht liet zijn oog vallen op Landry Dimata (VfL Wolfsburg) en Kalifa Coulibaly (Nantes), maar de kans is klein dat één van hen naar het Astridpark verhuist.

* Manchester United overweegt om de uitleenbeurt van Andreas Pereira vroegtijdig stop te zetten en de Belgische Braziliaan zelf te gebruiken.

* Reno Wilmots ruilt KSV Roeselare in voor de Italiaanse tweedeklasser Avellino.

*KV Mechelen rondde de transfer van German Mera af. Malinwa betaalt 1 miljoen euro aan Club Brugge voor zin diensten.

*Na Leander Dendoncker spreekt ook Sofiane Hanni zijn wens uit om te vertrekken bij Anderlecht. "Ik heb ambitie en zeg geen nee tegen een nieuwe uitdaging", luidt het.

*Anderlecht heeft nog geen nieuwe spits gevonden. De namen die nu genoemd worden zijn die van Landry Dimata en Laurent Depoitre.

*De transfer van Nicolae Stanciu naar Sparta Praag is nog steeds niet rond. Anderlecht wil 5 miljoen eruo, Sparta biedt 4 miljoen.

*Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck bevestigt dat Dieumerci Mbokani het profiel van spits heeft waar RSCA naar op zoek is. "Alleen, is hij beschikbaar?"

*Jordi Vanlerberghe wordt dan toch niet uitgeleend door Club Brugge aan KV Mechelen. Malinwa ziet daar zelf vanaf. Ook Krépin Diatta komt niet. Club wil hem niet uitlenen aan Mechelen.

*Thomas Foket heeft aangegeven dat hij liever zijn kans bij AA Gent wil gaan. Hij sluit een transfer naar Anderlecht dus uit.

*Leander Dendoncker staat in de belangstelling van West Ham United. De middenvelder wil een transfer absoluut nog deze winter doordrukken.

*Laurens De Bock is weg bij Club Brugge. Hij trekt naar Leeds United.

*AA Gent legt Rangelo Janga onder contract. De aanvaller uit Curuçao komt over van Trencin en tekent een verbintenis voor 3,5 jaar.

*RC Genk wacht nog steeds op Ibrahima Seck. De Limburgers hbben er echter vertrouwen in dat de middenvelder van Waasland-Beveren kan gestrikt worden.

Poll: Hoop jij op een terugkeer van Depoitre en/of Mbokani naar de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024