Transfermarkt LIVE: Wesley krijgt slecht nieuws, JPL-clubs strijden om Mbokani

Transfermarkt LIVE: Wesley krijgt slecht nieuws, JPL-clubs strijden om Mbokani
Woensdag 13 juni 2018 - 23:50   I  

Het WK in Rusland staat voor de deur, maar daar zijn ze bij de Belgische clubs niet zo heel erg mee bezig. Die maken dezer dagen werk van de nodige versterkingen voor volgend seizoen. De geruchtenmolen draait nu al op volle toeren en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij om op de hoogte te blijven van alle 'done deals' en geruchten.

*Real Madrid en nieuwbakken coach Julen Lopetegui heeft N’Golo Kanté helemaal bovenaan het lijstje staan. Teamgenoten Eden Hazard en Thibaut Courtois zullen géén optie zijn voor de Koninklijke.

*Edmilson kan rekenen op heel wat interesse. Vooral het Engelse Wolverhampton wil ver gaan. Standard wil de Belgische Braziliaan behouden maar vraagt sowieso meer dan 5 miljoen euro.

*Antwerp, Anderlecht én Club Brugge hebben zich naar verluidt gemeld voor Diemerci Mbokani. De Congolese spits is vanaf 30 juni transfervrij.

*Wesley dreigt naast een transfer te grijpen. Het Turkse Galatasaray heeft een boete gekregen van 6 miljoen euro van de FIFA en krijgt ook transferrestricties.

*Standard heeft goudhaantje Faisal Adams Billey op het oog. De Rouches moeten wel de concurrentie aangaan met Manchester City, Sevilla en PSG.

*AS Roma zal vol voor Thibaut Courtois gaan als doelman Alisson Becker besluit de club te verlaten. De Braziliaan zou ondertussen al een persoonlijk akkoord bereikt hebben met Real Madrid.

*Cercle Brugge doet gouden zaken door de samenwerking met AS Monaco. Het krijgt komende zomer maar liefst vijf spelers. Paul Nardi, Kevin Appin, Yoann Etienne, Pierre-Daniel Nguinda en Belgisch talent Franco Antonucci.

*Anderlecht lijkt Chancel Mbemba mis te lopen en heeft daarvoor vier (!) verdedigers op het oog. Ognjen Vranjes (AEK Athene), Raphael Rossi (Boavista), Jago Vukovic (Olympiakos) en Christophe Hérelle (Troyes).

*AS Roma heeft naar verluidt beslist Radja Nainggolan aan de kant te schuiven. Inter Milan én Atlético Madrid liggen op de loer en voor het juiste bedrag wil Roma absoluut meewerken aan een transfer. De Romeinse club is de fratsen van Il Ninja buiten het veld beu.

*Uit het niets heeft Club Brugge er een nieuwe aanvaller bijgekregen. De Kroatische spits Fran Brodic werd afgelopen seizoen verhuurd aan Catania maar de Italiaanse club heeft beslist de aankoopoptie niet te lichten. Zo heeft Club Brugge de vervanger van Wesley al binnen de rangen?

*Tottenham Hotspur heeft een bod van 30 miljoen euro geaccepteerd uit China voor Mousa Dembélé. Het zou dus zomaar kunnen dat er een nieuwe Rode Duivel in China aan de slag gaat.

*Standard hoopt dat Zinho Vanheusden ook komend seizoen nog in de selectie zit en trekt alle registers open na het vertrek van de Griekse verdediger Giorgos Koutroubis.

*Club Brugge gaat vol voor Bryan Oviedo. De Costa Ricaan degradeerde met Sunderland uit de Premier League en wil graag andere oorden opzoeken. Ivan Leko wil snel toehappen.

*DONE DEAL: KV Oostende heeft plots een onverwachte aanwinst gepresenteerd. De 29-jarige Kroatische verdediger Goran Milovic komt over van Osijek en heeft een contract voor twee seizoenen met nog een optie tot een derde getekend.

*Julen Lopetegui wordt komend seizoen de nieuwe coach bij Real Madrid. Naar verluidt zou de Spaanse oefenmeester David De Gea boven Thibaut Courtois verkiezen.

*De zaakwaarnemer van Chancel Mbemba heeft bevestigd dat de verdediger aan het onderhandelen is met FC Porto. Anderlecht lijkt zo naast het net te vissen.

*DONE DEAL: Beerschot Wilrijk heeft beslist om Faysel Kasmi een kans te geven. De middenvelder krijgt één seizoen de kans om zich te bewijzen op het Kiel.

*Gianluigi Buffon heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord met PSG. De transfer valt echter alsnog in het water omdat de FIFA een onderzoek is aan het doen in verband met de transfer van Neymar en Kylian Mbappé. De kans is groot dat PSG een straf krijgt.

*Het ziet er naar uit dat Chancel Mbemba bij FC Porto zal tekenen. De Portugese club komt een pak dichter bij de vraagprijs dan Anderlecht en paars-wit laat zo topdoelwit Mbemba door de handen glippen.

*West Ham United wil komend seizoen zijn verdediging bouwen rond Leander Dendoncker. Na de interesse van topclub Lyon is de Engelse club in actie geschoten en Sport Witness meldt dat Anderlecht maar liefst 30 miljoen euro kan ontvangen voor Dendoncker.

*DONE DEAL: Andy Kawaya zal KV Mechelen verlaten voor het Italiaanse Avellino. Daar komt de buitenspeler landgenoten Pierre-Yves Ngawa en Reno Wilmots tegen.

*DONE DEAL: Michel Preud’homme zet Standard helemaal naar zijn hand. De sportieve staf zal bestaan uit een trainer (Emilio Ferrea), een assistent-coach (Eric Deflandre), een keeperstrainer (Jan Van Steenberghe) een physical coach (Renaat Philippaerts) en een video-analist (Patrick Asselman).

*DONE DEAL: Julen Lopetegui is ontslagen bij de Spaanse nationale ploeg. Fernando Hierro zal zijn opvolger worden op het WK in Rusland.

*Karlo Letica moet een slordige zes miljoen euro kosten. Na het afgewezen bod van 3,5 miljoen euro van Club Brugge eist Hadjuk Split dit enorme prijskaartje voor de 21-jarige doelman.

*Thorgan Hazard staat voor een toptransfer. De middenvelder van Borussia Mönchengladbach is zéér gewild. Dortmund, Valencia, Olympique Lyon en Leicester City azen allemaal achter de Rode Duivel.

*Wesley lijkt Club Brugge sowieso te verlaten. De aanvaller kan op interesse van Galatasaray en Lazio rekenen en is op weg naar de uitgang.

*Julen Lopetegui wordt de nieuwe coach van Real Madrid. De Spaanse bondscoach heeft ondertussen ook al een lijstje met eventuele transfers doorgegeven: David De Gea (Manchester United), Alvaro Odriozola (Real Sociedad), José Giménez (Atlético Madrid), Thiago Alcantara en Robert Lewandowski (beiden Bayern München).

*Anderlecht is geïnteresseerd in Thierry Ambrose van Manchester City. Afgelopen seizoen maakte de aanvaller 10 doelpunten op huurbasis bij NAC en ook het Franse Bordeaux zou lonken.

*Marc Coucke is de reden dat Anderlecht naast Chancel Mbemba en Matz Sels grijpt. De voorzitter van paars-wit wil niet meer dan vier miljoen euro op tafel leggen voor Mbemba terwijl Porto dat wel wil doen. Ook voor Sels is er een groot verschil tussen vraag en aanbod.

*Club Brugge heeft zijn oog laten vallen op Christophe Hérelle. Eerder werd al bekend dat de Franse verdediger ook op het lijstje van Anderlecht staat maar nu komt ook blauw-zwart zich ook moeien. Het prijskaartje zou vier miljoen euro bedragen voor de 25-jarige verdediger van Troyes.

*Anderlecht blijft hopen op de komst van Landry Dimata. Deze week gaat paars-wit onderhandelen met Wolfsburg.

*Het lijkt erop dat Matz Sels niét definitief naar Anderlecht gaat verhuizen. Het verschil tussen vraag en aanbod is te groot en het is niet duidelijk of paars-wit nog een vergelijk zal vinden met Newcastle United.

*Hajduk Split heeft aan Club Brugge laten weten dat 3,5 miljoen niet voldoende is om Karlo Letica weg te kopen.

*Samuel Bastien legde zijn medische testen af bij Standard en zal er een contract van vier seizoenen ondertekenen.

*Chancel Mbemba is op weg naar FC Porto. De Congolese verdediger voelt meer voor een overstap naar de Portugese topclub dan voor een terugkeer naar Anderlecht. Paars-wit loopt bijgevolg een belangrijk target mis.

*Standard en KV Oostende blijven om Zinho Vanheusden strijden. De speler zelf wil naar KVO, maar Standard geeft de moed niet op.

*Olympique Lyon heeft zich bij de entourage van Leander Dendoncker gemeld. De Fransen hopen de Rode Duivel straks binnen te halen.

Poll: Is Dendoncker klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024