Transfermarkt: 'Slecht nieuws voor Rode Duivels, Hazard neemt beslissing'

Transfermarkt: 'Slecht nieuws voor Rode Duivels, Hazard neemt beslissing'
Vrijdag 09 november 2018 - 22:42   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*De coach van Valencia zette Michy Batshuayi uit de ploeg en gaf ook enkele hints dat de Rode Duivel binnenkort misschien wel moet vertrekken. 

*Simon Mignolet mag niet vertrekken bij Liverpool. Hij ziet een transfer naar Nice in rook opgaan.

*Cristiano Ronaldo is van mening dat Pogba de missing link is op het middenveld van Juventus. Pogba voelt zich niet geweldig bij Manchester United en staat open voor een verhuis naar zijn ex-club.

*Hazard zou zich tot het einde van het seizoen enkel en alleen willen focussen op zijn prestaties bij Chelsea. Geen overstap naar Real Madrid deze winter dus.

*Volgens VRT-commentator Eddy Demarez zal Marc Coucke in januari minstens 5 miljoen euro in nieuwe spelersmateriaal bij Anderlecht investeren. Een extra spits en een spelmaker zijn prioritair.

*PSG wil toeslaan en bij Real Madrid gaan shoppen. Luka Modric, Toni Kroos én Casemiro staan op het verlanglijstje van de Fransen.

*Marc Coucke zou nu toch wat gas terugnemen op de winterse transfermarkt omdat Anderlecht ook Europees al is uitgeschakeld. Enkel de Belgisce competitie blijft over, dus de kern hoeft niet te groot te zijn.

*Lior Refaelov twijfelt of hij zijn contract na dit seizoen bij Antwerp nog zal verlengen. Ook Israël blijft een optie naar komend seizoen toe.

*De kans dat Nicolas Lombaerts in januari bij KV Oostende vertrekt is niet zo groot. Er is interesse in de KVO-verdediger, maar niet concreet.

*Het Franse Nice wil Simon Mignolet van de bank bij Liverpool verlossen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024