Transferplannen Zidane uitgelekt: ’Real Madrid gaat deze 6 sterren halen’

Transferplannen Zidane uitgelekt: ’Real Madrid gaat deze 6 sterren halen’
Maandag 15 april 2019 - 19:02   I   door Redactie

Real Madrid staat op een belangrijk kruispunt in de geschiedenis van de club. Een uiterst succesvol tijdperk werd tijdens dit seizoen abrupt afgesloten, maar de teruggekeerde Zinédine Zidane is vastbesloten om vanaf volgend seizoen opnieuw met successen aan te knopen.

Zidane kreeg van het Real Madrid-bestuur carte blanche om een nieuw sterrenensemble samen te stellen en daar is hij momenteel dan ook mee bezig. Verschillende grote namen zullen De Koninklijke moeten verlaten en vervangen worden door nieuwe sterren.

In de Spaanse pers is het verlanglijstje van Zidane nu uitgelekt. De Franse oefenmeester wil niet alleen Eden Hazard (Chelsea) en Kylian Mbappé naar Santiago Bernabéu halen, maar aast ook op enkele andere grote namen.

Pogba en Rice

Eder Militao (Porto) heeft Real Madrid reeds beet, maar met Alex Grimaldo (Benfica) zou er ook een nieuwe linksback gehaald worden. Op het middenveld zouden Paul Pogba (Manchester United) en toptalent Declan Rice (West Ham United) de gerichte versterkingen moeten worden.

Poll: Denk jij dat Real Madrid al deze spelers gaat kunnen halen?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024