'Trebel irriteert Anderlecht met beslissing over toekomst'

'Trebel irriteert Anderlecht met beslissing over toekomst'
Dinsdag 10 juli 2018 - 08:05   I  

Adrien Trebel staat tot nader order nog steeds onder contract bij RSC Anderlecht, maar het is maar de vraag of dat over iets meer dan een maand ook nog steeds zo zal zijn. De 27-jarige Fransman lijkt immers steeds meer aan te sturen op een vertrek.

Toen Trebel tijdens het voorbije weekend al verstek gaf voor de oefenmatch tegen PSV, gingen er meteen geruchten dat de middenvelder niet echt ziek was. Hij zou volgens Het Laatste Nieuws zijn kat naar de match gestuurd hebben om een transfer door te drukken.

Al moeten ze bij Het Laatste Nieuws op hun stappen terugkeren. "Zijn omgeving benadrukt dat de middenvelder echt ziek was", klinkt het nu in de krant. Al neemt dat niet weg dat Trebel voorlopig niet geneigd is om in te gaan op de contractverlenging die Anderlecht hem biedt.

Ligue 1

Trebel zou tot de eerste week van augustus bedenktijd willen nemen om na te denken over zijn toekomst. Hij weet nu dus nog niet of hij wil bijtekenen of wil vertrekken. In januari waren Marseille en Nice al geïnteresseerd, nu heeft ook Stade Rennes de middenvelder in het vizier en is er ook belangstelling uit Italië.

Poll: Hoop jij dat Trebel bij Anderlecht blijft?

TAGS  I  Trebel  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024