Trossard hekelt 'tactiek' van KV Oostende: "Vind ik écht niet kunnen"

Trossard hekelt 'tactiek' van KV Oostende:
Zondag 12 augustus 2018 - 17:45   I  

Leandro Trossard en Racing Genk kenden een moeilijke wedstrijd tegen KV Oostende. Ze wonnen uiteindelijk wel met 0-2, maar daar hebben ze wel voor moeten knokken. Het liep ook wat stroever dan de voorbije wedstrijden.

Dat had volgens Leandro Trossard alles te maken met het veld. Het gras stond veel te hoog en was bovendien ook nog eens erg droog. Volgens de speler van Genk een bewuste keuze van KV Oostende, omdat ze zo het tempo van de bezoekers konden drukken.

“Het was een hele moeilijke wedstrijd. Ik vind het wel niet kunnen dat het gras 10 centimeter lang is en niet gesproeid wordt. Dat is volgens mij puur tactisch. Ik ben heel trots op het team dat we er toch alles aan gedaan hebben om toch nog te winnen.” Dat vertelde Trossard volgens Sporza.

"Moeilijk voetballen"

Ook Philippe Clement zag dat het hoge gras een rol speelde. “We konden heel weinig tempo maken door het lange gras.We zijn toch heel goed met die omstandigheden omgegaan. Maar wat de omstandigheden ook zijn, zullen we in alle omstandigheden moeten voetballen."

TAGS  I  RC Genk  I  KV Oostende

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024