Twee nieuwkomers maken indruk: "De beste man bij Anderlecht"

Twee nieuwkomers maken indruk:
Zaterdag 14 juli 2018 - 07:34   I  

RSC Anderlecht won vrijdag tot twee keer toe een oefenwedstrijd van Ajax. 's Avonds nam het A-elftal van Hein Vanhaezebrouck het op tegen de Amsterdammers en werd het 1-3 in het voordeel van paars-wit. Landry Dimata en Ivan Santini (2) namen de goals voor hun rekening.

Het spitsenduo maakte een gretige indruk en lijkt nu al klaar voor de start van het nieuwe seizoen. "Dimata was de beste man bij Anderlecht voor de rust", schrijft Het Nieuwsblad.

"De jonge Belg was met zijn snelheid een gesel voor de Amsterdamse verdediging. Met een snelle uitbraak lag Dimata aan de basis van het eerste doelpunt van Santini. Na de rust versierde hij ook een strafschop die hij zelf omzette."

Ook Santini valt op

Verder maakt ook Ivan Santini een goede indruk op de krant. "Ook Santini maakte een prima beurt in Amsterdam en lijkt een complementair duo te vormen met Dimata. De Kroaat woog op de verdediging en pikte voor de rust al zijn doelpuntje mee."

"In de 65ste minuut pakte Santini zelfs uit met een vleugje magie: een prima voorzet vanop links van Cobbaut werd door de Kroaat binnengetoverd met een weergaloze hak. Een fantastisch doelpunt dat het Amsterdamse publiek met heimwee deed terugdenken aan de tijden van Zlatan Ibrahimovic."

Poll: Gaan Dimata en Santini vlammen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024