Uitstekende prestaties Santini vallen op: 'Hij kan er eerste spits worden'

Uitstekende prestaties Santini vallen op: 'Hij kan er eerste spits worden'
Dinsdag 11 september 2018 - 08:45   I  

RSC Anderlecht haalde Ivan Santini deze zomer opnieuw naar België. De Kroatische targetman begon uitstekend aan het seizoen in de Jupiler Pro League. Tot dusver vond Santini al zeven keer de weg naar de touwen.

Nu staat de spits van paars-wit op het punt om de vruchten te plukken van zijn goede prestaties in België. Kroatisch bondscoach Zlatko Dalic zal de 29-jarige Santini vanavond zo goed als zeker laten starten in het Nations Leagueduel tegen Spanje.

Sinds het einde van het WK is er in Kroatië veel vraag naar een goede centrumspits. Mario Mandzukic (Juventus) hield het voor bekeken als international, terwijl Atlético-aanvaller Nikola Kalinic nog steeds in onvrede leeft met de bondscoach. Santini moet nu strijden met AEK-spits Marko Livaja.

Nu of nooit

Volgens Het Laatste Nieuws is de tijd rijp voor Santini om nu ook te scoren voor zijn vaderland. “Met zeven goals in vier matchen bij Anderlecht is hij in de vorm van zijn leven. Het is met andere woorden nu of nooit voor de Kroatische spits”, klinkt het in de krant. Santini kan eerste spits worden bij Kroatië, en dat zou een mooie beloning zijn voor de sympathieke beer.

TAGS  I  Anderlecht  I  Kroatië  I  Spanje  I  AEK  I  Juventus  I  Atlético

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024