Update: Saelemaekers tekent nieuw contract bij Anderlecht

Update: Saelemaekers tekent nieuw contract bij Anderlecht
Vrijdag 08 juni 2018 - 14:04   I  

Voorzitter Marc Coucke heeft al een paar keer aangegeven de jeugd zéér belangrijk te vinden en ook nu komt de flamboyante preses met een boodschap. “In youth we trust!!!”, laat Coucke via zijn officiële twitterkanaal weten. “Nieuws via Anderlecht binnen enkele minuten.” Is Coucke mysterieus. Nu komt Anderlecht met het nieuws dat Saelemaekers een nieuw contract heeft getekend voor vier seizoenen.

Alexis Saelemaekers brak dit seizoen door bij Anderlecht door problemen op de rechterflank van paars-wit. Coach Hein Vanhaezebrouck zag enkele spelers uitvallen met blessures en koos ervoor de rechtsback een kans te geven in de basis. Saelemaekers maakte veel indruk en er gingen dan ook meteen geruchten de ronde dat enkele clubs al stonden te popelen de verdediger binnen te halen.

Nu maakt Anderlecht korte metten met die geruchten door het contract van het jonge talent met vier seizoenen te verlengen. Eerder kondigde voorzitter Marc Coucke al enthousiast aan dat Anderlecht over enkele minuten met belangrijk nieuws ging komen. "In youth we trust!!!" Liet de preses van paars-wit weten.

Poll: Speelt Saelemaekers komend seizoen vast in de basis bij Anderlecht?

TAGS  I  Coucke  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024