'Vader Edmilson verklapt toekomst van zijn zoon'

'Vader Edmilson verklapt toekomst van zijn zoon'
Zaterdag 12 mei 2018 - 09:27   I  

Junior Edmilson is bezig aan ijzersterke play-offs. Na de wedstrijd tegen Anderlecht kon hij zijn doelpuntentotaal zelfs opkrikken tot 7 stuks. Zeven doelpunten tegen de vijf beste ploegen uit België, dat zijn enorm straffe cijfers.

Cijfers die zelfs zijn vader niet had zien aankomen. “Ik kon me alles voorstellen, maar deze cijfers niet. Ik heb Junior nog nooit op dit niveau gezien. Hiervoor scoorde hij amper, tegenwoordig ziet het er bijna makkelijk uit voor hem. Dat hij na zo'n sprint tegen Anderlecht de klaarheid van geest had om zo af te werken, vond ik echt sterk. Of hij in staat is om dit niveau vast te houden? Ja, hij is volwassen geworden. Zijn carrière is nu echt vertrokken", aldus Edmilson Senior in Het Belang van Limburg.

Waar eindigt dit?

Deze Edmilson kan uiteraard een hoger niveau aan dan dat van de Belgische competitie. Waar de toekomst van zijn zoon ligt kan de vader momenteel nog niet zeggen, maar dat the sky the limit is, dat mag wel geweten zijn. Zo ziet Edmilson Senior zijn zoon al voetballen in de Spaanse competitie.

“Ik denk dat hij het niveau van de Spaanse top zes aankan. Dan heb ik het niet over Barça, Real en Atlético, maar net daaronder. Zeker omdat ze in die competitie meer open spelen, kan hij daar brokken maken", besluit Edmilson Senior.

Poll: Is Edmilson nu al klaar voor de Primera Division?

TAGS  I  Standard  I  Edmilson

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024