Vader Henry haalt uit naar Didier Deschamps: "Stop met je circus!"

Vader Henry haalt uit naar Didier Deschamps:
Dinsdag 10 juli 2018 - 12:15   I  

Thierry Henry praat tegenwoordig zelden met de pers. Hij concentreert zich liever op zijn werk bij de Rode Duivels, waar hij de spelers met raad en daad bij probeert te staan in het tornooi. Henry weet wat het is om wereldkampioen te worden en brengt die expertise over op de spelers.

De vader van Thierry Henry, Tony Henry, heeft zich volgens La DH op een Facebook Live wel uitgesproken over de Franse nationale ploeg en de tactiek die de Fransen gebruiken. De vader van Henry vindt het jammer dat Didier Deschamps niet uitgaat van eigen sterkte. Hij speelt liever op de counter en dat snapt Tony Henry niet. De Fransen hebben volgens hem een ploeg om te schitteren, maar dat doen ze niet.

"Deschamps zal ook nu weer op de counter gaan voetballen. We beschikken over een oorlogsmachine en het enige wat we doen is op de counter voetballen. Didier, stop toch eens met je circus!", haalde Tony serieus uit richting de Franse bondscoach.

"Mbappé? Bekijk carrière van mijn zoon eens"

Frankrijk is dol op Kylian Mbappé, maar volgens de vader van Thierry Henry heeft de jonge Fransman nog heel wat te bewijzen. Als hij ooit de helft bereikt van wat Henry wist te bereiken, dan zal zijn carrière geslaagd zijn volgens Tony. "Ik zou het geweldig vinden als Mbappé de helft bereikt van wat Thierry kon bereiken. Dan zal zijn carrière geslaagd zijn."

Poll: Kan het spel van Frankrijk jou bekoren?

TAGS  I  Henry  I  WK  I  Rode Duivels  I  Deschamps  I  Frankrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024