Vader Svilar maakt Gert Verheyen af: “NOOIT!”

Vader Svilar maakt Gert Verheyen af: “NOOIT!”
Donderdag 19 oktober 2017 - 09:15   I  

Gert Verheyen, de selectieheer van de nationale U19, maakt eerder deze week bekend dat hij Mile Svilar niet meer zou oproepen voor interlands. Svilar zou de vele telefoontjes van Verheyen genegeerd hebben.

"Niet waar", zegt vader Rakto Svilar nu. “In de voorbije dagen heeft de bondscoach van de Belgische U19 (Gert Verheyen, nvdr.) publiekelijk mijn zoon beschuldigd dat hij negen oproepen en twee voicemails niet beantwoordde... en dat hij geen respect heeft voor vaders van spelers die trainers bellen en praten in plaats van de speler..."

"Ik heb nooit één coach gebeld, en al zeker niet de coach van de U19!!!", windt papa Svilar er in Het Laatste Nieuws geen doekjes om.

Volgens zijn vader zou Mile Svilar niet één keer opgebeld zijn door Verheyen. "Mijn zoon vertelde mij dat hij NOOIT één oproep of voicemail kreeg van de huidige U19-coach noch van iemand anders van de KBVB.”

“Ik sta garant voor de belofte van mijn zoon, hij heeft voldoende ballen aan zijn lijf en persoonlijkheid om om het even wie van de bond te beantwoorden. Ik vertrouw mijn zoon 200% in deze zaak en ik ben vrij zeker dat iemand met opzet hem trachtte te bereiken op een fout nummer."

TAGS  I  Svilar  I   Verheyen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024