Vadis kreeg wel erg vreemde raad van Georges Leekens

Vadis kreeg wel erg vreemde raad van Georges Leekens
Dinsdag 11 september 2018 - 13:50   I  

Vadis kende al een erg turbulente carrière met heel wat hoogtes en heel wat laagtes. Nu probeert hij AA Gent naar een hoger niveau te tillen en hij heeft dit seizoen zijn waarde al getoond. Een terugkeer naar Gent voelde voor hem aan als thuiskomen.

In een vorig leven maakte hij iets verderop het mooie weer, in Jan Breydel. Bij Club Brugge liet hij zijn klasse zien en kreeg hij ook nog het gezelschap van Georges Leekens. Toen die bondscoach was haalde hij Vadis ook bij de Rode Duivels, maar toen moest die volgens de trainer naar het buitenland. Toen hij trainer werd van Club Brugge draaide hij zijn kar volledig.

"Op het moment dat ik erbij was, zei bondscoach Georges Leekens: "Wanneer je bij de Rode Duivels wilt blijven, moet je naar het buitenland." Met dat in mijn hoofd ging ik terug naar mijn ploeg, waar de bondscoach mijn trainer werd. Ik zei hem: "Sorry, coach, maar er wacht een transfer op mij." Daarop klonk het plots: "Nee, je moet in België blijven." En de transfer werd geblokkeerd. Daarna ging de nationale ploeg beter draaien en...", aldus Vadis in Sport/Voetbalmagazine.

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024