Vadis laat zich uit over zijn vele blessures: "Toen dacht ik nog dat het in orde kwam"

Vadis laat zich uit over zijn vele blessures:
Dinsdag 11 september 2018 - 16:50   I  

Vadis probeert AA Gent naar nieuwe successen te leiden. Om de middenvelder terug aan het werk te zien is, is een deugd voor de ogen. Maar toch blijft het bitter om te beseffen dat er misschien nog meer in had gezeten voor de ex-speler van Club Brugge.

Zijn vele blessures hebben hem dan ook niet echt geholpen. In Sport/Voetbalmagazine heeft hij het over zijn vele blessures. Volgens hem doet hij nu meer om niet geblesseerd te geraken dan vroeger. Volgens hem waren zijn blessures ook wel vaak speciaal.

"De meeste blessures die ik had, waren speciale dingen. De laatste twee jaar had ik wat spierblessures, maar de jaren voordien niet. Een stressfractuur of een middenvoetsbeentje dat breekt, een kraakbeenletsel in de knie... Daar kun je moeilijk wat aan doen. Wat meer geluk of misschien wat beter voor jezelf zorgen... Ik weet het niet. Nu ik ouder ben, doe ik meer dan toen ik 22, 23 was. Toen dacht ik eerder: het zal wel in orde komen, en misschien was dat niet zo. Maar wanneer je op die leeftijd geen spierblessures hebt, zeg je ook niet: als ik vroeger in bed was gekropen..."

TAGS  I  AA Gent

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024