Van Buyten weg bij Standard

Van Buyten weg bij Standard
Maandag 13 februari 2017 - 16:35   I   door Redactie

Daniël Van Buyten behoort niet langer meer tot Standard. Maandagmiddag werd in onderling overleg beslist om de samenwerking vroegtijdig stop te zetten.

De wegen van Van Buyten en Standard scheiden. Van Buyten legt met onmiddellijke ingang zijn functie als sportief adviseur neer. De aanleiding was een interview in Het Laatste Nieuws.

Hij zei daarin dat Standard de enige club was die zich verzwakt heeft tijdens de wintermercato en dat hij de club zou willen zien functioneren naar het voorbeeld van de leerschool die hij gekend heeft bij Bayern München: stabiel en ultraprofessioneel.

Standard maakte het nieuws bekend in een persbericht. "De voorzitter van Standard de Liège, Bruno Venanzi, en zijn sportief raadgever Daniel Van Buyten hebben beslist om hun samenwerking te beëindigen."

"De sportieve leiding van Standard de Liège zal uitsluitend toevertrouwd worden aan sportief directeur Olivier Renard, die vanaf vandaag rechtstreeks zal rapporteren aan de voorzitter van de club. Standard de Liège wil Daniel Van Buyten bedanken voor zijn bijdrage in de afgelopen 17 maanden bij de club en wenst hem het beste toe in zijn verdere carrière."

TAGS  I  Standard  I   Daniel Van Buyten

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024