'Van Crombrugge bereikt akkoord met deze Belgische topclub'

'Van Crombrugge bereikt akkoord met deze Belgische topclub'
Woensdag 16 mei 2018 - 11:10   I  

Hendrik Van Crombrugge ligt momenteel nog onder contract bij KAS Eupen, maar daar komt weldra verandering in. De 25-jarige doelman gaf de jongste weken meermaals aan dat hij een stap hogerop wil zetten. Zowat iedere Belgische topclub heeft een oogje op Van Crombrugge, maar momenteel zou er slechts één ploeg in polepositie liggen: Club Brugge.

De kersverse landskampioen kende dit seizoen ongelofelijk veel problemen tussen de palen. Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer: allen passeerden ze de revue en werden ze te licht bevonden. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert willen volgend seizoen een 'topkeeper' aantrekken. En wie krijgt Hendrik Van Crombrugge wel zijn kans in het Jan Breydelstadion.

Volgens La Capitale ligt Club Brugge momenteel in polepositie om Van Crombrugge binnen te halen. Eerder werd de goalie ook al in verband gebracht met Anderlecht, Standard, AA Gent en zelfs KRC Genk, maar die ploegen zouden momenteel niet concreet zijn. Als alles volgens plan verloopt dan wordt Van Crombrugge heel binnenkort de nieuwe doelman van blauw-zwart. Meer zelfs: Van Crombrugge zou zelfs al een voorakkoord hebben met Club. Wordt ongetwijfeld vervolgd../

Poll: Is Van Crombrugge klaar om nummer één te zijn bij Club Brugge?

TAGS  I  Van Crombrugge  I  Eupen  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent  I  RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024