"Van die geweldige Carrasco in de CL-finale schiet nog weinig over"

Woensdag 12 september 2018 - 11:29   I  

Yannick Carrasco is op dit moment het enige zorgenkind in de selectie van de Rode Duivels. Dat is de conclusie na een vriendschappelijke interland tegen Schotland en een Nations League-duel tegen IJsland. De linksbuiten kon andermaal niet overtuigen en dat valt hard op.

"Er is een negatief punt dat blijft aanslepen: de manke vorm van Yannick Carrasco, die zijn transfer naar China niet verteerd heeft", analyseert Peter Vandenbempt bij Sporza. "Het is anders dan Axel Witsel, die daar professioneel mee is omgegaan en heeft bijgetraind na de trainingen, die daar toch minder intensiteit hebben dan in Europa."

De radiocommentator vindt het zonde dat Carrasco zich sportief heeft begraven in China. "Van die geweldige Carrasco in de finale van de Champions League met Atlético Madrid, met zijn versnelling, onvoorspelbaarheid, spelvreugde en enthousiasme, daar schiet weinig van over."

"Ik zou zeggen: keer snel terug naar Europa"

"Hij speelde een zeer bleke wedstrijd. Hij kwam er een beetje door op het einde, maar ik denk niet dat hij punten gescoord heeft in de ogen van de bondscoach. Hij moet zich herpakken. Ik zou zeggen: keer snel terug naar Europa", geeft Vandenbempt de winger nog een goede raad mee.

Poll: Moet Carrasco snel terug naar Europa?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024