Van Eetvelt: "Het is niet meer het project van Kompany"

Van Eetvelt:
Dinsdag 14 januari 2020 - 19:30   I   door Redactie

Karel Van Eetvelt is de nieuwe CEO van Anderlecht. Hij heeft meer duidelijkheid gegeven over zijn rol bij paars-wit.

Meteen is de vraag: wat met het project Anderlecht? "Dat moet het project van Anderlecht zijn. Ik moet me door Vincent nog eens goed laten informeren, maar ik ben onder de indruk van wat ik gezien heb", zegt Van Eetvelt aan Sporza. "Uiteindelijk moet heel de club achter één project staan, niet alleen Vincent en zijn team. Wel de hele club en dat is misschien een toegevoegde waarde die ik kan brengen in de toekomst."

Over de rol van sportief manager Michael Verschueren: "Hij heeft me vandaag helemaal rondgeleid op de club. We hebben een korte babbel gehad en zien elkaar morgen weer enkele uren. In de komende weken zullen er nog meerdere gesprekken volgen".

Niet brutaal

"Of zijn rol dan zal veranderen? Ik ben niet iemand die heel snel en brutaal alles verandert. Ik geef heel graag vertrouwen aan mensen die er zijn. Het is nu mijn ambitie om zoveel mogelijk info van Michael te krijgen, na te gaan wat hij doet en waar ik hem misschien nog beter kan maken. En op het einde van de rit kijken we wat de beste oplossingen zijn voor Anderlecht."

Poll: Heb jij vertrouwen in Van Eetvelt?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024