Van Meir heeft serieuze waarschuwing voor Club Brugge en Brandon Mechele

Van Meir heeft serieuze waarschuwing voor Club Brugge en Brandon Mechele
Maandag 11 juni 2018 - 07:35   I  

Club Brugge speelde een ijzersterk seizoen. Dé revelatie werd eigenlijk Brandon Mechele, die elke minuut op het veld stond in de Belgische competitie. Een zekerheid achterin en vooral een op en top prof met een erg goede mentaliteit.

De verdediger heeft recent nog gezegd dat hij wel zijn hele leven bij Club Brugge kan voetballen, maar Eric Van Meir denkt dat hij binnenkort wel eens het hof gemaakt zal kunnen worden door heel wat buitenlandse ploegen. De voorbije weken kwamen buitenlandse topclubs namelijk enkele erg goede verdedigers wegplukken uit ons land. Uros Spajic, Omar Colley, Samuel Gigot, Stefan Mitrovic,... Het zijn allemaal sterke verdedigers die de stap naar een buitenlandse competitie kunnen zetten.

Volgens Van Meir is het logisch dat de 'Belgische' verdedigers zo goed in de markt liggen. “Goede makelaars hebben natuurlijk altijd hun impact, maar het is wel een feit dat de Belgische ploegen nog altijd bekendstaan om hun organisatorische en defensieve vermogen”, zegt hij in Het Nieuwsblad. “De Jupiler Pro League staat op het vlak van sterke en gedisciplineerde verdedigers echt hoog aangeschreven.” 

"Hij kan de volgende zijn"

Van Meir denkt dan ook dat Brandon Mechele de volgende kan zijn in dat rijtje. "Er lopen hier in België nog centrale verdedigers rond van hetzelfde niveau als degenen die net vertrokken zijn. Zo denk ik dat Brandon ­Mechele ook in aanmerking komt, alleen mist die nog maturiteit.”

Poll: Mist Mechele maturiteit?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mechele  I  Van Meir

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024