Vanaken snoert Hanni de mond: "Dat zie ik RSCA niet doen"

Vanaken snoert Hanni de mond:
Zaterdag 16 december 2017 - 14:09   I  

Club Brugge is baas in eigen huis. Bovendien komt Anderlecht met heel wat blessureleed naar Brugge afgereisd. Bij winst kan Club Anderlecht een serieuze mentale tik geven.

Hanni is alvast niet onder de indruk van Club Brugge. Hij denkt niet dat Club beter is, maar daar denkt Hans Vanaken in Het Laatste Nieuws anders over. "Op dit moment wel. We zijn de beste ploeg in België. De rangschikking is toch duidelijk."

De prijzen worden uiteraard in de Jupiler Pro League pas op het einde uitgedeeld. Hanni denkt dan ook dat Club eigenlijk te vroeg piekt, terwijl je als club eigenlijk pas in de Play-Offs moet pieken.

Ook daarop heeft Vanaken een duidelijk antwoord klaar. "Kijk, sinds de invoering van de play-offs wordt gezegd dat je vooral in maart en april goed moet zijn. En dat als je in de reguliere competitie verliest, het maar anderhalf punt is. Natuurlijk wordt er over de titel beslist in de play-offs, maar elk punt dat je nu meepakt, moeten de anderen toch weer inhalen. Ik zie geen enkele ploeg zomaar even tien matchen op een rij winnen. En ik zie onszelf er ook geen drie of vier meer verliezen."

 

Poll: Is Vanaken een betere speler dan Hanni?

TAGS  I  Vanaken  I   Hanni  I   Club Brugge  I   Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024