Vandenbempt is duidelijk: "Zij verdienen de titel het meest"

Vandenbempt is duidelijk:
Zondag 13 mei 2018 - 12:32   I  

De Jupiler Pro League bereikt zijn ontknoping. Vandaag kan Club Brugge zich tot nieuwe landskampioen kronen, als het niet verliest tegen Standard. De ploeg van Sa Pinto kende geen goed seizoen, tot de machine plots wel begon te draaien. Na nieuwjaar waren ze dan ook redelijk indrukwekkend en in play-off 1 deden ze daar zelfs nog een schepje bovenop.

Toch vindt Peter Vandenbempt dat Club Brugge de titel het meeste verdient. Standard heeft erg veel voordeel gehaald uit de halvering van de punten en daarom is Vandenbempt geneigd om Club de titel te gunnen. Bovendien speelde Club Brugge voor nieuwjaar erg goed en ook daarna speelde Club, ondanks wat zand in de machine, erg goed voetbal. Ook dat mogen we niet vergeten.

"Club verdient de titel het meest over het hele seizoen", vindt Vandenbempt volgens Sporza. "Ik vind altijd dat de club die niet fors profiteert van die halvering van de punten dat die de titel meer verdient dan de concurrenten. Anderlecht en Standard zijn toch flink dichterbij gezet. Na de winterstop sloop er veel zand in de machine dus daardoor zijn we geneigd om het een beetje te vergeten maar Club heeft heel veel en heel goeie en spectaculaire wedstrijden gespeeld, met aantrekkelijk en aanvallend voetbal. Of ze nu straks verliezen in Luik en het dan thuis moeten afmaken, dat maakt niet veel verschil."

Poll: Verdient Club Brugge de titel het meest?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Vandenbempt  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024