Vandenbempt komt met update over dossier Preud'homme bij Standard

Vandenbempt komt met update over dossier Preud'homme bij Standard
Vrijdag 18 mei 2018 - 09:50   I  

Roberto Martinez verlengde zijn contract tot 2020 als bondscoach waarmee Michel Preud'homme het nu helemaal kan schudden. Niet dat iemand daar nog over twijfelde, want Preud'homme lijkt zijn zinnen nu al een tijdje gezet te hebben op Standard.

Peter Vandenbempt denkt dan ook dat het nu snel kan gaan. Standard speelt zondag haar laatste wedstrijd van het seizoen, nadien zal Venanzi duidelijkheid scheppen. Preud'homme zou nu al achter de schermen werken aan het volgende seizoen en volgende week hoeft hij dat niet meer in het geniep te doen.

"Michel Preud'homme wordt het dus niet. Aan hem was gezegd dat hij sowieso moest wachten tot na het WK en dat er dan pas een beslissing genomen zou worden. Toen heeft hij gezegd: okay, ik word geen bondscoach en ik sta open voor een eventuele aanbieding van Standard. Ik zou nu durven te denken dat het best zou kunnen dat we volgende week weten - Standard-voorzitter Bruno Venanzi heeft het ook aangekondigd - waar Michel Preud'homme volgend seizoen aan de slag gaat. En dat zou toch wel eens in Luik kunnen zijn", aldus Vandenbempt voor Sporza.

Poll: Is Preud'homme volgende week trainer van Standard?

TAGS  I  Standard  I  Rode Duivels  I  Preud'homme

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024