Vandenbempt over trainerswissel Anderlecht: "Hebben elkaar gevonden"

Vandenbempt over trainerswissel Anderlecht:
Woensdag 16 mei 2018 - 17:18   I  

Anderlecht kende geen al te best seizoen. Hein Vanhaezebrouck moest de meubelen komen redden, maar kreeg niet voldoende middelen om Anderlecht naar de titel te leiden. Een tweede plaats wordt moeilijk, maar is wel het hoogst haalbare geworden voor paars-wit.

Vandaag kwamen plots berichten binnen uit Duitsland dat Willy Sagnol in de pijplijn zat om Vanhaezebrouck op te volgen. Vreemd uiteraard, want Coucke en Devroe hebben onlangs nog gezegd dat Vanhaezebrouck ook volgend seizoen trainer is van Anderlecht. Dat deden ze vandaag overigens ook.

Al moest Vanhaezebrouck in begin wel de harten van Coucke en Devroe winnen, maar dat is hem ook gelukt volgens Peter Vandenbempt. Dat vertelde Vandenbempt deze week nog in Sport/Voetbalmagazine. Devroe en Vanhaezebrouck hebben gepraat en elkaar gevonden.

"Zijn reputatie waarmaken in Brussel"

Er lijkt dus geen twijfel over te bestaan: ook volgend seizoen is Vanhaezebrouck coach van Anderlecht. "Anderlecht is een werf, op het veld en ernaast, maar Marc Coucke houdt wel van een uitdaging en de tandem Devroe-Vanhaezebrouck, die elkaar na een goed gesprek gevonden heeft, moet in staat zijn om in juli een uitgebalanceerd elftal aan de start te brengen. En dan moet de coach in zijn tweede jaar zijn reputatie ook in Brussel waarmaken", aldus Vandenbempt.

Poll: Is Vanhaezebrouck nog steeds de juiste man voor de job?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Devroe  I  Sagnol  I  Bayern München

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024