Vandenbempt zet Club Brugge op zijn plaats: "Ik vind het erover"

Vandenbempt zet Club Brugge op zijn plaats:
Maandag 11 februari 2019 - 21:27   I   door Redactie

Club Brugge speelde zondag 2-2 gelijk tegen Cercle Brugge. Na afloop van de derby ontstond er een hevig opstootje om dat Irvin Cardona het nodig vond om een groen-zwarte vlag in de middencirkel te planten. Peter Vandenbempt zag met zijn ogen hoe alles uit de hand liep.

"In Brugge maken ze zich kopzorgen. Al dat volk dat na de derby stond te trekken en te duwen: een fraai spektakel was het. En het veld in Jan Breydel ligt er al zo slecht bij", steekt Vandenbempt van wal bij Sporza.

"Waar ging het ook over? Cardona wilde een vlag van Cercle in de middenstip planten. Onnozel als je het mij vraagt, zeker na een gelukkig gelijkspel voor Cercle Brugge. En het mislukte dan ook nog eens."

"Jezus, er wordt in ons voetbal geschopt en geslagen, getierd en zelfs valsgespeeld"

Vandenbempt vindt dat er te veel aandacht wordt geschonken aan het voorval. "Het schijnt een schandelijke provocatie te zijn, ziekelijk zelfs. De actie moet zwaar bestraft en zelfs verboden worden, heb ik gelezen."

"Jezus, er wordt in ons voetbal geschopt en geslagen, getierd en zelfs valsgespeeld. "So what", hoor ik dan. Maar een vlag planten: ho maar! Ik vind het erover", besluit de commentator.

Poll: Heeft Vandenbempt gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024