Vandenbempt ziet vreselijk scenario voor Jupiler Pro League opdoemen

Vandenbempt ziet vreselijk scenario voor Jupiler Pro League opdoemen
Vrijdag 12 oktober 2018 - 07:30   I  

Het Belgisch voetbal kent een pikzwarte periode in haar geschiedenis. De persconferentie van het parket gisterenmiddag, waarin de wansmakelijke rol van makelaars, scheidsrechters en bestuurslui duidelijk werd, zindert nog serieus na. Peter Vandenbempt laat weten dat hij even geen meer zin heeft in Belgisch competitievoetbal.

Vandenbempt laat zich in Het Nieuwsblad uit over een mogelijke stopzetting van de Jupiler Pro League.

"Ik weet niet hoe u erover denkt, maar voor mij hoeft die speeldag volgendweekend nu even niet. Ons voetbal hangt groggy in de touwen, er zijn verdachtmakingen, clubs, spelers, scheidsrechters, makelaars komen in opspraak", aldus de Vandenbempt.

 "Gaan wij ons dan gewoon weer druk maken over een niet gefloten penalty of een doelpunt uit buitenspel? De liefhebber in mij heeft even nodig om te bekomen en misschien kunnen we het dan mentaal weer opbrengen om onbevangen naar deze fantastische sport te kijken. Maar maakt u zich vooral geen illusies, de Pro League heeft het al laten weten: uitstel is onmogelijk. The Games must go on. Innige deelneming", besluit Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Jupiler Pro League  I  Vandenbempt

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024