"Vanhaezebrouck eerder ontslagen dan Sa Pinto? Heerlijk!"

Woensdag 16 mei 2018 - 13:14   I  

Maakt RSC Anderlecht achter de schermen werk van een trainerswissel? Volgens het Duits Bild dat doorgaans goed geïnformeerd is zou voorzitter Marc Coucke van plan zijn om Hein Vanhaezebrouck te ontslaan en gewezen Bayern München-speler Willy Sagnol aan te stellen als zijn opvolger. "Fake news", klinkt het bij het paars-witte bestuur, maar toch zou er wel degelijk iets spelen...

In dit artikel kon je al lezen dat Sagnol momenteel in Brussel is en zelfs al dicht bij een akkoord met Anderlecht zou staan. Vanhaezebrouck moet zich dus wel degelijk zorgen maken om zijn job in het Constant Vanden Stockstadion. Supporters van Standard zien het alvast graag gebeuren.

Nadat Vanhaezebrouck hun trainer Ricardo Sa Pinto op de korrel nam zouden ze een snel ontslag van de Anderlecht-trainer enorm toejuichen. En ook de fans van Club Brugge maken zich vrolijk. "Vanhaezebrouck die eerder moet vertrekken dan Sa Pinto? Dat zou heerlijk zijn" en "Vanhaezebrouck gaat binnenkort géén collega's meer hebben", klinkt het nu al spottend op Twitter. Al zijn er ook nog de Anderlecht-supporters, en zij hopen dat Vanhaezebrouck gewoon mag aanblijven.

Poll: Moet Anderlecht Vanhaezebrouck ontslaan?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Sagnol  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024