Vanhaezebrouck heeft slecht nieuws over transfers Anderlecht

Vanhaezebrouck heeft slecht nieuws over transfers Anderlecht
Woensdag 17 januari 2018 - 15:45   I  

Vanhaezebrouck wacht nog steeds op de nodige versterkingen. Van Holsbeeck zit in een heel moeilijke situatie, want door de overname is er weinig of geen ruime om transfers af te ronden.

Op het autosalon vond Vanhaezebrouck eventjes de tijd om de pers te woord te staan. De trainer van Anderlecht bekijkt het momenteel dag per dag, want Anderlecht zit in een zeer moeilijke situatie. "Wij leven van dag tot dag. Elke dag moeten we kijken wat haalbaar is en wat wegvalt. Wij zijn gebonden aan een paar zaken en dat maakt het écht niet gemakkelijk."

Toch beseft Vanhaezebrouck dat het heel moeilijk werken is voor Van Holsbeeck. Hij heeft dan ook respect voor de manier waarop de manager van Anderlecht met de zaken omgaat momenteel.

"Ik zou toch Herman willen bedanken, want hij doet er echt alles aan om er toch nog iets uit te halen. Hij kent zijn rol na de overname ook nog niet, maar hij doet wel nog steeds zijn job. Het is niet gemakkelijk voor hem, maar ik apprecieer zijn inspanningen enorm", aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Tovert Van Holsbeeck nog een wit konijn uit zijn hoed?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024