Vanhaezebrouck vergelijkt deze 2 Anderlecht-spelers met Neymar en Mbappé

Vanhaezebrouck vergelijkt deze 2 Anderlecht-spelers met Neymar en Mbappé
Vrijdag 20 oktober 2017 - 17:45   I  

Voetbalfans hebben deze week in het Constant Vanden Stockstadion kunnen genieten van de wereldsterren Mbappé en Neymar. Ook Anderlecht liet mooie dingen zien en dat zag Vanhaezebrouck ook.

Zoals u al kon lezen op Voetbal 24 nam HVH het vanmiddag op voor zijn spits, Teodorczyk, die heel wat kritiek over zich heen krijgt. Toch liet Teo volgens Vanhaezebrouck enkele goede dingen doen en op een bepaald moment leek hij wel even Neymar.

"Hard werken is maar een van de dingen die hij doet. Hij kan ook veel meer. In de tweede helft legde hij een bal perfect af voor Gerkens. Met een chip, dat is een bal die Hanni normaal zou trappen. Dat is een Neymar-bal hoor. Hij kwam echt perfect voor Gerkens, die heel goed kwam inlopen á la Mbappé. Maar de kap was net niet goed genoeg waardoor hij de bal niet kon binnentrappen. Als er geen doelpunt van komt dan wordt dat wat vergeten natuurlijk", aldus Vanhaezebrouck op de persconferentie.

Hopelijk lonen de goede acties van de Pool dit weekend wel, want een spits wordt natuurlijk afgerekend op zijn doelpunten. Dat begreep Vanhaezebrouck trouwens ook.

 

TAGS  I  Anderlecht  I   Gerkens  I   Teodorczyk  I   Hanni  I   Neymar  I   Mbappé

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024