'Vanhaezebrouck wil dat Devroe deze speler heel snel naar RSCA haalt'

'Vanhaezebrouck wil dat Devroe deze speler heel snel naar RSCA haalt'
Zondag 10 juni 2018 - 07:32   I  

Sinds Marc Coucke en Luc Devroe bij Anderlecht aan de slag zijn, werden er al heel wat transfers afgerond. Toch is de honger van beide heren nog niet gestild. Het is de bedoeling dat er nog nieuwe spelers aan de kern van Hein Vanhaezebrouck worden toegevoegd.

Vanhaezebrouck heeft aan Coucke en Devroe te kennen gegeven dat hij één speler in het bijzonder maar wat graag bij wil: Ognjens Vranjes. De 28-jarige verdediger van AEK Athene was ook in januari al in beeld bij paars-wit, maar toen wist het oude bestuur Vranjes niet binnen te halen.

Met Devroe als manager hoopt Vanhaezebrouck vurig op de komst van Vranjes. De trainer van Anderlecht is er immers van overtuigd dat de Bosniër een uitstekende versterking zou zijn voor de huidige defensie.

2 miljoen

Het Nieuwsblad meldt dat de transfer in principe snel kan rond zijn. "Anderlecht zal een inspanning leveren en Vranjes snel aanwerven. De 36-voudige Bosnische international genoot in de winter al interesse van paars-wit en wou toen al komen. Hij stuurde toen al eens zijn kat naar de training van AEK, maar de Grieken bogen toen niet." 

 

Poll: Zou dit een aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Devroe  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Vranjes  I  AEK Athene

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024