'Vanhaezebrouck wil dat RSCA deze uitblinker van concurrent binnenhaalt'

'Vanhaezebrouck wil dat RSCA deze uitblinker van concurrent binnenhaalt'
Donderdag 06 december 2018 - 18:04   I  

RSC Anderlecht moet en zal zich in januari versterken. Marc Coucke en Michael Verschueren zullen de transfermarkt opgaan en nieuwe spelers naar het Constant Vanden Stockstadion halen. Een nieuwe nummer 10 is alvast dé prioriteit van het paars-witte bestuur.

De voorbije dagen circuleerden al twee namen. Hany Mukhtar (Brondby) en Cristian Benavente (Charleroi) staan helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Anderlecht. Eerstgenoemde kost 6 miljoen euro, de laatste zou 5 miljoen in het laatje moeten brengen.

Wat betreft Benavente halen ze in Brussel een oud dossier van onder het stof. Een jaar geleden wilde Hein Vanhaezebrouck de Peruviaan er ook al graag bij. Toen slaagde Herman Van Holsbeeck er evenwel niet in om de smaakmaker bij Charleroi los te weken.

Vanhaezebrouck groot bewonderaar

Het is een publiek geheim dat Vanhaezebrouck een groot bewonderaar is van Benavente. De 24-jarige ex-speler van Real Madrid past als gegoten in het systeem van de Anderlecht-coach en dus zou Vanhaezebrouck hem er uiteraard nog steeds graag bij hebben. 

Poll: Zou Benavente een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024